Reuters
Reuters

VIDEO Sevilla upisala novi poraz i s dva crvena kartona postavila neslavan rekord

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 26.11.23. | 18:05

Sevilla je postala jedina momčad La Lige kojoj je pošlo za rukom da u čak 17 susreta zaradi po dva isključenja u ovom stoljeću

Real Sociedad je izborio veliku 2-1 pobjedu protiv Seville, koja je završila s dva igrača manje nakon isključenja Sergija Ramosa i Jesúsa Navasa na kraju utakmice. Obruč se steže oko Diega Alonsa, koji je nakon osam utakmica uspio pobijediti samo Quintanar u Kupu kralja.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Momčad Diega Alonsa nije mogla ostaviti svoju bipolarnost iza sebe. Njegova momčad je već bila u zaostatku kada je Dmitrović ubacio slobodni udarac Barrenetxea u vlastiti gol u trećoj minuti. Loš početak, što je sigurno utjecalo na igru ​​momčadi iz Seville u prvih 45 minuta u kojima su bili potpuno inferiorni. Prošlo je od rujna 2022. otkako nigerijski napadač Umar Sadiq nije zabio nakon teške ozljede koljena, a sada je primio loptu gotovo na sredini terena, nekoliko puta prodao lažnjak te pogodio besprijekoran udarac s 30 metara u 22. minuti.

En-Nesyri je zabio glavom u nastavku u 60. minuti za 2-1, a onda je prokockao poklon Ocamposa pucajući u gredu. Andaluzijska momčad nije smjela propustiti tu priliku jer je njihova dominacija na kraju pala i utakmica se otvorila. Štoviše, iako Real nije imao toliki posjed lopte kao u prvom poluvremenu, imao je dosta prilika za treći pogodak, ali je nedostajala prava završnica. Sevilla je umrla u posljednjim minutama i panično spašavala svoj gol.

Tako je Sergio Ramos svoje prvo isključenje u momčadi Seville doživio nakon nesmotrenog okršaja u 88. minuti u kojem je prvo vidio žuti karton, a nakon kontrole Miguela Ortiza uz pomoć VAR tehnologije, pokazao mu izravni crveni karton. I ne samo to, nego je u prosvjedima zbog te odluke isključen i Jesús Navas tako da opcija za povratak nije bilo. Ramosu je to bio 21. crveni karton u Primeri, te 30. u karijeri. Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić igrao je cijeli susret za Sevillu.

Golove pogledajte OVDJE. (Arenasport)

S ova dva crvena kartona na susretu, Sevilla je postala jedina momčad La Lige kojoj je pošlo za rukom da u čak 17 susreta zaradi po dva isključenja u ovom stoljeću. Neslavan rekord.

Real Sociedad je ovom pobjedom napredovao na peto mjesto sa 25 bodova, devet manje od lidera Girone, dok je Sevilla na 15. poziciji sa 12 bodova, tek četiri više od zone ispadanja.(g)



Tagovi

Sergio RamosSevillaLa Liga

Ostale Vijesti