Screenshot/SK
Screenshot/SK

VIDEO Saudijci Brozoviću posvetili koreografiju, on im uzvratio asistencijom i 'bacanjem bombe'

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 06.10.23. | 19:33

Al Taawon je trenutačno vodeći na ljestvici s 22 boda, dok je Al Nassr na diobi trećeg mjesta i ima tri boda manje

Nogometaši Al Nassra ostali su u 92. minuti bez domaće pobjede u ogledu 9. kola prvenstva Saudijske Arabije, na domaćem terenu odigrali su 2-2 protiv Abhe.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon nešto manje od pola sata igre Al Nassr je imao prednost od dva pogotka, a posebno je lijep bio uvodni gol u trećoj minuti. Cristiano Ronaldo je sjajno petom proigrao hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića koji je asistirao strijelcu Otaviju. U 28. minuti Talisca je podebljao prednost domaćina, dok je u 36. minuti Bguir realizirao jedanaesterac za goste i time smanjio na 1-2.

Asistenciju Brozovića pogledajte OVDJE.

Screenshot SKScreenshot SK


Inače, navijači Al Nassra u prvom su poluvremenu posvetili koreografiju preko cijele tribine Marcelu Brozoviću. Podigli su mnoštvo papira u različitim bojama s porukom "Boom", kao aluziju na Brozovićevu tetovažu bombe na vratu. Hrvatski reprezentativac odgovorio im je na originalan način, tako da je 'otkinuo' bojmbu sa svoga vrata, poljubio ju i bacio tribinama. Jasno, najdraži im je poklon sigurno u ovoj utakmici bila njegova asistencija.

Unatoč dosta prilika u drugom poluvremenu Al Nassr nije uspio povećati prednost i na kraju je u 92. minuti primio pogodak. Odlično je s 25 metara potegnuo Toko Ekambi za konačnih 2-2. Brozović je zamijenjen u 80. minuti.

Al Taawon je trenutačno vodeći na ljestvici s 22 boda, dok je Al Nassr na diobi trećeg mjesta i ima tri boda manje. (hina/eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Epic BrozoMarcelo BrozovićAl NassrAl-NassrSaudijska Arabijasaudijska nogometna liga

Ostale Vijesti