REUTERS/Jennifer Lorenzini
REUTERS/Jennifer Lorenzini

VIDEO Sassuolo s novim trenerom do pobjede, gosti promašili 11-erac u 90.

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 09.03.24. | 17:30

Martin Erlić odigao je čitav susret za Sassuolo koji je i dalje u zoni ispadanja

Nogometaši Sassuola i Caglarija ostvarili su važne domaće pobjede u borbi za ostanak u Serie A u susretima 28. kola talijansog prvenstva, Sassuolo je sa 1-0 (0-0) svladao izravnog konkurenta Frosinone, dok je Cagliari sa 4-2 (2-0) nadigrao otpisanu Salernitanu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon što je osvojio samo bod u posljednjih osam prvenstvenih susreta, Sassuolo je pod vodstvom novog trenera Davidea Ballardinija upisao nasušna tri boda protiv Frosinonea. Jedini gol postigao je Thorstvedt (58.), a gosti su u 90. minuti imali idealnu priliku za poravnanje, ali Kaio Jorge je zapucao kazneni udarac.

Martin Erlić odigao je čitav susret za Sassuolo koji je i dalje u zoni ispadanja, ali sada je 18. sa 23 boda, samo jednim manje od 17. Frosinonea te 16. Udinesea.

Pogodak pogledajte OVDJE (Arenasport).

U Cagliariju je domaći sastav poveo sa 3-0 golovima Lapadule (12.), Gaetana (40.) i Šomurodova (52.), samo da bi Kastanos (56.) i Maggiore (58.) u samo dvije minute smanjili na 3-2. Ipak, Šomurodov (76.) je svojim drugim golom smirio nervozu u domaćem sastavu.

Domagoj Bradarić odigrao je čitav susret za Salernitanu, dok je Toma Bašić ostao na klupi momčadi koja je ostala posljednja sa samo 14 bodova, dok je Cagliari skočio na 13. mjesto sa 26 bodova.

Pogotke pogledajte OVDJE (Arenasport).

Na vrhu je Inter sa 72 boda, 15 manje ima drugi Juventus, a 16 treći Milan.



Tagovi

SassuoloFrosinoneCagliariSalernitanaSerie AMartin ErlićDomagoj BradarićToma Bašić

Ostale Vijesti