VIDEO: Santini zabio u efikasnoj utakmici protiv Nantesa

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 04.02.18. | 18:58

Važna pobjeda za Caen.

Nogometaši Caena svladali su Nantes na domaćem terenu s 3:2 i upisali važnu pobjedu u borbi za opstanak. Caen je u posljednjih devet kola osvojio svega pet bodova te im se 18. Lille približio na svega dva boda zaostatka. No, pobjedom u ovoj utakmici Caen je pobjegao zoni ispadanja na pet bodova dok je Nantes ostao peti, prilično udaljen od Europe.

Gosti su poveli u 31., no već četiri minute kasnije izjednačio je Ivan Santini pogotkom iz penala kojeg je izborio Crivelli. Caen je poveo u 52. preko Damiena Da Silve, a Nantes ponovno izjednačuje u 57. pogotkom Bammoua.

Ipak, domaćini su stigli do vrijedne pobjede drugim pogotkom Da Silve u 80.

<div style="width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 56.227%;"><iframe src="https://streamable.com/s/ku3x7/tohhzn" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width: 100%; height: 100%; position: absolute;"></iframe></div>

U drugoj utakmici dana Guingamp je svladao Rennes u gostima pogotkom Kongoanca osebujnog imena Yeni N'Gbakoto u 91. minuti utakmice. Večeras se igra još derbi kola između Monaca i Lyona. Na tu se utakmicu možete kladiti OVDJE.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Ivan Santini

Ostale Vijesti