VIDEO: Salzburg nije zaboravio igrati nogomet, a evo i dokaza!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 03.10.14. | 09:41

Salzburg je u Dinamovoj skupini D Europske lige sinoć s 2:1 pobijedio Astru...

Treća je to pobjeda u nizu bogataša iz Mozartovog grada koji, čini se, polako hvataju staru formu. Lani su impresionirali nogometnu Europu maksimalnim učinkom u grupnoj fazi EL i s 0:3 usred Amsterdam Arene, a vrlo dobro otvorili su i ovu sezonu. Međutim, nakon novog neuspjeha u borbi za Ligu prvaka, krajem kolovoza protiv Malmöa, uslijedio je pad Salzburga.

Upisali su za njih nevjerojatna tri uzastopna poraza u austrijskoj Bundesligi, a sa Celticom doma igrali tek 2:2. No onda se otvorilo... Sa čak 12:1 u Kupu su dobili trećeligaški Wiener SK, potom u Beču slavili i u ligaškom derbiju protiv Rapida, da bi jučer odlično reagirali u Rumunjskoj. Naime, Astra je povela u 15. minuti, ali već do kraja poluvremena Salzburg je preokrenuo.

Prvi gol zabio je Kevin Kampl, a drugi je bio plod sjajne suradnje Alana i Jonathana Soriana. Gurnuo je Soriano za Alana, a Brazilac mu lijepo vratio loptu petom, gurnuvši ga u poziciju iz koje španjolski golgeter pogađa zatvorenih očiju. Potvrda da momci iz Salzburga nisu zaboravili igrati nogomet i opomena Dinamu koji će sljedeće dvije europske utakmice igrati baš s njima...

(Foto: Action Images)


Tagovi

Jonathan SorianoSalzburgAstra Giurgiu

Ostale Vijesti