REUTERS/Daniele Mascolo
REUTERS/Daniele Mascolo

VIDEO Salernitana kasnim preokretom do boda kod Milana za oproštaj Piolija i Girouda

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 25.05.24. | 23:05

Rossoneri su prvenstvo Italije završio na drugom mjestu sa 75 bodova

Nogometaši Salernitane na dostojan su se način oprostili od igranja u talijanskoj Serie A osvojivši bod na gostovanju kod Milana, a do kojeg su došli pretvorivši zaostatak od 1-3 u konačnih 3-3. Bio je to ujedno oproštaj trenera Stefana Piolija, koji je preklani Rossonerima donio Scudetto te centarfora Olivera Girouda, koji odlazi u MLS.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Milan je do 27. minute već izgradio prednost od dva pogotka golovima Rafaela Leaa (22.) i Oliviera Girouda (27.). Nigerijac Simy je u 64. minuti smanjio zaostatak Salernitane svojim prvim pogotkom na utakmici, da bi u 77. minuti Davide Calabria ponovno donio dva gola prednosti Milanu. U 87. minuti je Junior Sambia pogodio za 2-3, a konačnih 3-3 je dvije minute poslije postavio Simy svojim drugim golom.

Pogotke pogledajte OVDJE (Arenasport).

Novi prvak Inter ima 93 boda i još jednu utakmicu za odigrati. Milan je prvenstvo završio na drugom mjestu sa 75 bodova, a treći je Juventus sa 71 bodom. Monza je završila na 12. mjestu sa 45 bodova, a Salernitana je uvjerljivo zadnja sa samo 17 bodova pa će sljedeću sezonu provesti u Serie B.

Nedjelja je rezervirana za dvoboje koji imaju rezultatski značaj u borbi za nastup u europskim natjecanjima i za opstanak u Serie A.



Tagovi

MilanSalernitanaSerie AStefano PioliOlivier Giroud

Ostale Vijesti