Reuters
Reuters

VIDEO Rossoneri rutinski riješili drugu momčad Serie A, Rebićev pogodak poništio VAR, Bašić promašio stopostotnu priliku

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 06.05.23. | 17:02

Pioli je imao spremno rješenje na Sarriball.

Bez imalo stresa je Milan danas došao do nova tri boda protiv drugoplasirane momčadi Serie A, Lazija. Na kraju je na semaforu stajalo 2-0 za domaći sastav, pogotke su zabili Bennacer (17.) i Hernandez (29.), a malo je nedostajalo da se u listu strijelaca ne upiše i Ante Rebić koji je u 83. minuti također uspio svladati Provedela, ali je njegov pogodak opravdano poništen zbog zaleđa.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bila je ovo deveta utakmica Milana zaredom bez poraza. Otkako ih je sredinom ožujka svladao Udinese (3-1), Rossoneri su upisali pet remija i četiri pobjede. S tim da su ‘usputno’ izborili i plasman u polufinale Lige prvaka svladavši novog prvaka Italije Napoli.

U današnjem ogledu Pioli je u potpunosti pročitao sve Sarrijeve ideje te je njegova momčad u konačnici potpuno zasluženo slavila. Milinković-Savić i Immobile bili su neprepoznatljivi, a domaćina nije poremetila ni rana ozljeda Leaa koji je već u 11.minuti bio prisiljen napustiti teren.

Sve golove s utakmice pogledajte OVDJE (Arenasport)

Toma Bašić je igrao od 68., a Ante Rebić od 69.minute. Bivši hrvatski reprezentativac je odradio dobrih 20-ak minuta, dok se s druge strae Bašić uklopio u sivilo Biancocelesta, a još je i u petoj minuti sudačke nadoknade propustio stopostotnu priliku.

Napoli je u petak remijem u Udinama i matematički postao novi prvak Italije, ali je zato borba za europska mjesta iznimno zanimljiva. Lazio, Juventus, Inter i Milan zbijeni su u svega četiri boda pa će tako svi ljubitelji Serie A imati u čemu uživati u završnici sezone.

Spomenimo kako nas danas do kraja dana očekuju ogledi Rome i Intera, odnosno Cremonesea i Spezije. (ri)



Tagovi

Stefano PioliMilanLazioSerie A

Ostale Vijesti