Screenshot
Screenshot

VIDEO Romano tvrdi: Argentinski wunderkind koji je s hattrickom izbacio Brazil stiže u Manchester City

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 01.01.24. | 12:02

Do kraja godine ostat će u matičnom River Plateu.

Julian Alvarez (23) i Maximo Perrone (20), koji se nalazi na posudbi u Las Palmasu, dva su mlada Argentinca od kojih se očekuje da će obilježiti budućnost Argentine i Manchester Cityja. Toj dvojici argentinskih wunderkina u Manchester Cityju trebao bi se pridružiti Claudio Echeverri, 17-godišnji ofenzivni veznjak River Platea i kapetan argentinske U17 reprezentacije.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Tu informaciju donosi pouzdani Fabrizio Romano. Pregovori između dva kluba su zgotovljeni, čeka se još samo konačni potpis ugovora. Mladi Echeverri bi trebao još jednu sezonu (2024.) provesti u matičnom River Plateu, a onda će početkom iduće godine stići na Ettihad. CIjena transfera nije poznata, TM mladog wunderkinda procjenjuje na osam milijuna eura, no iznos kojeg će City uplatiti Riveru bit će višestruko viši.

Echeverri je u lipnju ove godine upisao debi za River Plate, a za seniorsku momčad velikana iz River Platea već je zabilježio šest nastupa i upisao jednu asistenciju. Echeverri je kapetan argentinske U17 reprezentacije za koju je zabio 13 pogodaka. Briljirao je na nedavno završenom U17 Svjetskom prvenstvu u Indoneziji na kojem je u četvrtfinalu 'simultankom' izbacio Brazil zabivši sva tri gola u 3-0 pobjedi Argentine. Ta utakmica bila je potvrda da je riječ o mladiću od kojeg se očekuju velike stvari...



Tagovi

Manchester CityRiver PlateClaudio Echeverri

Ostale Vijesti