REUTERS/Ciro De Luca
REUTERS/Ciro De Luca

VIDEO Roma treću sezonu u nizu kobna za Feyenoord, Sparta na krilima Tucija pregazila Galatasaray

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 22.02.24. | 23:55

Bivši igrač Lokomotive imao je fenomenalan europski debi

Nogometaši Rome, Marseillea, praške Sparte i Sportinga izborili su osminu finala Europske lige.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nogometaši Rome prošli su dalje nakon što su na svom Olimpicu boljim izvođenjem jedanaesteraca s 5-4 izbacili Feyenoord, za koji je od 59. minute nastupio hrvatski reprezentativac Luka Ivanušec.

Oba dvoboja su završila 1-1. Gimenez je doveo Nizozemce u vodstvo u 6. minuti, a poravnao je Pellegrini u 15. minuti.

Kod raspucavanja s 11 metara, prvo je kod domaćih promašio Lukaku, a potom su isto učinili Hancko i Jahabanksh kod Feyenoorda.

Golove pogledajte OVDJE (Arenasport)

Pomalo nevjerojatno, ovo je treću sezonu zaredom da je Roma bila kobna za Feyenoord. Prošle sezone izbacili su ih u četvrtfinalu Europske lige nakon produžetaka, dok su ih 2022. pobijedili u finalu Konferencijske lige s 1-0.

Sporting je u Lisabonu odigrao 1-1 s Young Boysima, ali je prošao zahvaljujući pobjedi 4-2 iz prve utakmice. Gyokeres (13) je bio strijelac za Portugalce, a Ganvoula (84pen) za Švicarce.

Sparta je u Pragu s 4-1 nadigrala Galatasaray i nadoknadila poraz 2-3 iz prve utakmice u Istanbulu. Preciado (8), bivši napadač Lokomotive Tuci (74), Haraslín (80) i Kuchta (90+6) pogodili su za Čehe, a Bardakcı (16) za Turke. Indrit Tuci u igru je ušao u 66. minuti kod rezultata 1-1, zabio za 2-1 i potom asistirao za 3-1. Fantastičan europski debi Tucija za Spartu.

Golove pogledajte OVDJE (Arenasport)

Marseille je na Velodromeu s 3-1 pobijedio Šahtar i prošao s ukupnih 5-3. Aubameyang (23), Sarr (74) i Kondogbia (81) pogađali su za Francuze, a Sudakov (12) za Ukrajince.

Golove pogledajte OVDJE (Arenasport)

(Hina)




Tagovi

Europska ligaMarseilleOlympique MarseilleŠahtarSparta PragGalatasaray

Ostale Vijesti