Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

VIDEO Riječanin nastavlja briljirati u susjedstvu, s dva pogotka i asistencijom potopio je Ujpest i postao drugi strijelac lige!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 06.04.24. | 08:47

Ispred njega je samo Fradijev Varga s 18 pogodaka, s tim da pogoci nekadašnjeg najskupljeg pojačanja Osijeka imaju dodatnu težinu kad se uzme u obzir što se predviđalo njegovom klubu na početku sezone.

Antionio Mance igra briljantno u dresu ZTE-a! Stasiti riječki napadač, koji je u ZTE stigao na početku sezone nakon što je prije toga pola godine igrao za Debrecen, u 5-1 gostujućoj pobjedi svoje momčadi u 27. kolu Prve mađarske nogometne lige protiv Ujpesta upisao je dva pogotka i asistenciju. Manceu je ovo druga utakmica zaredom da je doma ponio nagradu ‘man of the match’ budući da je prošlog tjedna, tada u 5-1 slavlju protiv Diósgyőra, upisao pogodak i dvije asistencije.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Stasiti riječki napadač trenutno je s drugi topnik mađarskog prvenstva s 13 postignutih pogodka, a jedini koji se nalazi ispred njega je novopečeni mađarski reprezentativac Barnabás Varga (29) koji je dosad u dresu Fradija postigao 18 ligaških pogodaka.

Sve pogotke s utakmice Ujpest - ZTE pogledajte OVDJE

ZTE se trenutno nalazi, ponajviše zahvaljujući sjajnom Manceu, na osmom mjestu prvenstva, a 28-godišnjak koji je ne tako davno bio najskuplje pojačanje u povijesti Osijeka ne samo da je prvi strijelac kluba, već je isto tako i prvi asistent (7).

Manceu u klubu ‘od naših’ društvo prave iskusni Zoran Lesjak (36) te Josip Špoljarić (27) koji je ljetos stigao u klub iz Osijeka, s tim da postoji velika vjerojatnost da na kraju sezone ‘digne sidro’ i otplovi k nekoj drugoj luci zbog činjenice da je ove sezone skupio svega osam prvenstvenih nastupa (dva pogotka) te da je posljednju utakmicu odigrao još studenom prošle godine.

Iako će sjajnog Vargu do kraja sezone teško sustići, treba reći kako su brojevi Antonija Mancea maestralni kad se uzme u obzir što se predviđalo ZTE-u na početku sezone, a što, s druge strane, Ferencvarosu. U svakom slučaju, Mance će nastaviti stavljati na muke svoje protivnike i u nastavku sezone, a sljedeću šansu da se dodatno približi Vargi imat će sljedeće nedjelje kad ZTE na domaćem terenu dočekuje baš Ferencvaros. (I.A.S.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Antonio ManceZTEMađarska

Ostale Vijesti