REUTERS/Marcelo Del Pozo
REUTERS/Marcelo Del Pozo

VIDEO Real se namučio protiv Cadiza, Ancelotti uveo Modrića u 80. minuti

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 15.04.23. | 22:34

U ranijem terminu nogometaši Betisa pobijedili su pred svojim navijačima Espanyol 3:1.

Dugo, dugo je madridski Real lomio otpor Cadiza. Ofenzivci Reala su se ispromašivali, Benzema je dva puta gađao okvir gola, a onda je na kraju stvar riješio – stoper. Nacho Fernandez je sjajnim golom izvana pogodio u 73. minuti i tako okrunio puno bolju igru Reala, a drugi pogodak djelo je Marca Asensija koji je potvrdio pobjedu Madriđana u 76.

Inače, Ancelotti je odmarao Modrića kojeg je uveo tek u 80. minuti

U ranijem terminu nogometaši Betisa pobijedili su pred svojim navijačima Espanyol 3:1.

Ovom pobjedom Betis je napravio korak naprijed na ljestvici te je preskočio Villarreal i sada je peti. Espanyol je i dalje u velikim problemima, na pretposljednjem mjestu.

Nakon nešto više od pola sata igre Andalužani su imali 2-0 nakon golova Ayozea Pereza u 27. i Mirande u 34. minuti. Mala se nada gostima pojavila kada je Montes smanjio u 48. minuti, no utakmica je i definitivno prelomljena u 69. minuti kada je William Carvalho postavio konačnih 3-1.

U nedjelju se igraju sljedeće utakmice ovog 29. kola: Girona - Elche, Getafe - Barcelona, Atletico Madrid - Almeria i Valencia - Sevilla, dok će posljednju utakmicu kola u ponedjeljak odigrati Celta - Mallorca. (G, Hina)

Golove pogledajte OVDJE (Prava na prijenos La Lige ima Arena Sport)



Tagovi

La LigaReal MadridCadiz

Ostale Vijesti