VIDEO: Real pobijedio Elche usprkos velikim sudačkim pogreškama

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 22.02.15. | 23:03

Real je u drugom poluvremenu uspio slomiti otpor Elchea te pobjeći Barceloni na 4 boda prednosti.

Benzema u 56. i Cristiano Ronaldo u 69. minuti dali su golove koji su bili dovoljni Realu da dođe do nove pobjede. Prije toga su gosti pritiskali, bili bolja momčad, ali nisu uspjeli doći do gola. Bilo je tu sudačkih pogrešaka, ali i dobrih obrana vratara Tytona, a Elche se solidno branio. Naš Mario Pašalić igrao je od početka utakmice, a u prvom poluvremenu je imao jednu polupriliku, ali nije dobro opucao.

Utakmica se prelomila u 56. minuti kada je Benzema s(p)retno postigao gol. Ubacio je Cristiano Ronaldo s lijeve strane, do lopte prvi došao jedan obrambeni igrač koji ju je odbio od Tytona do Benzeme koji nije imao problema utjerati je u mrežu.

Nakon toga je Real još jače pritisnuo, a u 69. je gol, nakon asistencije Isca, postigao Cristiano Ronaldo. On je tako prekinuo negativnu seriju jer u prethodne tri utakmice španjolskog prvenstva nije postigao gol. Portugalac nikada nije napravio niz od četiri utakmice u Primeri bez gola.

Utakmicu su obilježile i sudačke pogreške. Glavni sudac je bio Ignacio Villanueva, a njegov pomoćnik je u 39. minuti poništio atraktivni gol Benzeme. Signalizirano je zaleđe, ali francuski napadač je bio u dozvoljenoj poziciji.

Pogriješio je Villanueva kada u 52. minuti nije isključio Nigueza zbog teškoj prekršaja nad Baleom. Za ovo je igrač Elchea dobio samo žuti karton.

Iako će se o ovim pogreškama vjerojatno pričati sljedećih dana, Real je usprkos njima uspio doći do tri boda. Sada ih ukupno ima 60, 4 više od Barcelone i 7 od Atletica.

Primera, 24. kolo:

Elche – Real Madrid 0:2 (Benzema 56', Cristiano Ronaldo 69')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Karim BenzemaCristiano RonaldoMario Pašalić

Ostale Vijesti