REUTERS/Carl Recine
REUTERS/Carl Recine

VIDEO Real nakon 11-eraca utišao Etihad, Lunin obranio udarce Kovačića i Bernarda Silve!

sri. 17.04.24. | 23:50

Nakon Paris Saint-Germaina i Borussije Dortmund, plasman u polufinale nogometne Lige prvaka izborili su i nogometaši Real Madrida i Bayern Munchena

Novi spektakl Manchester Cityja i Real Madrida, ovaj puta na Etihadu! Madridski klub slomio je europskog prvaka i nakon 120 minuta igre i jedanaesteraca izbacili su sastav Pepa Guardiole iz bitke za obranom naslova.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon fantastičnog prvog susreta u Madridu koji je završio 3-3, Manchester City i Real su u uzvratu na Etihadu nakon produžetaka odigrali 1-1, pa je pitanje putnika u polufinale razriješeno udarcima s bijele točke. Na koncu su bili uspješniji Španjolci, Real je slavio 4-3 uz promašene jedanaesterce Luke Modrića i Matea Kovačića.

Rodrygo je doveo goste u vodstvo u 12. minuti, a izjednačio je Kevin De Bruyne u 76. minuti. Prilikom izvođenja jedanaesteraca kod Reala su zabili Bellingham, Vazquez, Nacho i Rudiger, a na suprotnoj strani Alvarez, Foden i Ederson. Kod Reala promašio je Modrić, a kod Cityja Silva i Kovačić.

Joško Gvardiol je odigrao cijeli susret za City, Mateo Kovačić je ušao u igru u 112. minuti, dok je na suprotnoj strani Luka Modrić zaigrao od 79. minute.

Manchester City – Real Madrid 3-4 11m (1-1, 3-3)

Stadion: Etihad

Strijelci: 0-1 Rodrygo (12.), 1-1 De Bruyne (76.)

Jedanaesterci: 1-0 Alvarez, 1-0 Ederson brani Modriću, 1-0 Lunin brani Silvi, 1-1 Bellingham, 1-1 Ederson brani Kovačiću, 1-2 Vazquez, 2-2 Foden, 2-3 Nacho, 3-3 Ederson, 3-4 Rudiger

Golove s utakmice pogledajte OVDJE (Arenasport)

Nogometaši njemačkog Bayerna izborili su plasman u polufinale Lige prvaka nakon što su u uzvratnom susretu četvrtfinala u Muenchenu pobijedili Arsenal sa 1-0 nakon što je londonski susret završio 2-2.

Pogodak odluke zabio je Joshua Kimmich u 63. minuti. Bayern će u polufinalu igrati protiv pobjednika susreta između Manchester Cityja i Real Madrida.

Bavarcima, koji su šest puta bili europski prvaci, to je prvo polufinale nakon 2020. kada su i osvojili svoju posljednju krunu.

Bayern - Arsenal 1-0 (3-2)

Stadion: Allianz Arena

Strijelci: 1-0 Kimmich (63., Guerreiro)

Pogodak za prolaz pogledajte OVDJE (Arenasport)

Tijek utakmica:


Tagovi

Liga prvakaReal MadridManchester CityBayernArsenal

Ostale Vijesti