Screenshot
Screenshot

VIDEO Ratnik se vratio među ljude, Super Mario posjetio svoju Staru damu

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 10.10.23. | 19:00

Kemija između njega i Mistera je ostala na razini kao kad je igrao za torinskog giganta

Dok hrvatsku nogometnu reprezentaciju ovog četvrtka očekuje utakmica protiv Turske u kvalifikacijama za EURO (Opus Arena, 20.45 sati), na službenom Twitter profilu Juventusa osvanuo je video u kojem se vidi da je, između ostalih, u posjetu svojem nekadašnjem klubu stigao Mario Mandžukić.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Super Mario je u svojoj bogatoj igračkoj karijeri najviše utakmica odigrao baš za Juventus (162 nastupa, 44 pogotka), u Torinu je proveo ukupno četiri i pol godine, a kakav je status imao među navijačima najbolje govori transparent kojeg su mu onomad posvetili na kojem je pisalo 'Ratnik među ljudima'.

Prilikom posjeta Juventusu, Mario Mandžukić vidio se i s bivšim trenerom Maxom Allegrijem, a Mister nije propustio priliku da nekadašnjem Vatrenom sugerira kako se u mirovini malo 'zaokružio'.

Podsjetimo, Mandžukić je igračku karijeru zaključio 2021. godine, a posljednje dvije godine radi u stožeru Zlatka Dalića.

Ovog utorka se u dvorani Pala Alpitour održava 'Together, a Black and White show' na kojeg su pozvane sve legende Juventusa, a među njima je, jasno, i Super Mario.


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Mario MandžukićJuventus

Ostale Vijesti