Reuters/Peter Cziborra
Reuters/Peter Cziborra

VIDEO Raspucani Brighton ponizio očajni Wolverhampton

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 29.04.23. | 17:59

Već su do poluvremena u gostujućoj mreži odsjela četiri pogotka

Julen Lopetegui je možda pretvorio Molineux u jedno od težih gostovanja u Premier ligi, ali morao bi očigledno malo poraditi na igri Wolverhamptona na gostujućim travnjacima. Jer, Wolvesi su bili toliko očajni protiv Brightona da i ovih 6-0 izgleda kao dobar rezultat za Lopeteguijev sastav.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bez žustrine, tempa, volje i motiva, gosti su teško stradali već u uvodnih 45 minuta utakmice na Amex stadionu.

Račun je već u šestoj minuti otvorio Undav na asistenciju Welbecka. Njegovim primjerom se zatim poveo Gross koji je u dva navrata, u 13. i 26. minuti u pogotke pretvarao asistencije Encisa za dva, odnosno tri naprema nula. Do kraja poluvremena je još Welbeck pogodio za poker golova u mreži gostujućih nogometaša i to na dodavanje Estupinana.

Lopetegui je zatim zamijenio četvoricu igrača, ali nije previše pomoglo. Welbeck je svoj drugi, a Brightonov peti pogodak zabio u 48., da bi u 66. Undav dopunio mrežu za 6-0.

Reuters/Peter CziborraReuters/Peter Cziborra

Do kraja utakmice u igrači Brightona imali još nekoliko izglednih prilika, a Wolvesi su samo čekali posljednji zvižduk suca Cootea kako bi jurnuli u svlačionicu pognutih glava.

Ovom pobjedom Brighton se približio 'europskim pozicijama' pa je sada na osmom mjestu s bodom manje i utakmicom manje od sedmoplasiranog Liverpoola. (pz)

Golove pogledajte OVDJE (Prava na prijenos Premier lige ima Arena Sport).



Tagovi

Premier ligaBrightonWolverhampton

Ostale Vijesti