Screenshot
Screenshot

VIDEO Que golazo, Ante! Čudesan pogodak mladog Vatrenog u Ekstraklasi!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 14.03.24. | 08:00

Sva tri Hrvata su startala utakmicu za Rakow, s tim da je Arsenić u 69. morao na prisilno tuširanje...

U zaostaloj utakmici drugog kola poljske Ekstraklase Rakow u gostima s 2-0 bio bolji od Korone Kielce. Oba pogotka gosti su postigli na samom otvaranju utamice (3., 6.), a posebno je impresivan bio onaj prvi koji je djelo Ante Crnca.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bivši napadač Slaven Belupa zabio je čudestan pogodak s oko 25 metara! Odapeo je Ante ljevicom, lopta se penjala kao da je ispaljena iz topa, a na kraju se zaustavila u samim rašljama domaćeg vratara.

Fenomenalan pogodak Crnca pogledajte OVDJE (Arena Sport).

Za goste su utakmicu započela trojica Hrvata, Fran Tudor, Ante Crnac i Zoran Arsenić, s tim da je potonji u 69. zaradio drugi žuti karton zbog čega je morao na prisilno tuširanje.

Crnac je u igri bio do 82. minute (zamijenio ga je Lukas Zwolinski, nekadašnji napadač Gorice), dok je Tudor na terenu bio svih 90 minuta. Inače, talentirani 20-godišnjia napadač rodom iz Siska dosad je u svim natjecanjima u dresu Rakowa skupio 25 nastupa, četiri pogotka i četiri asistencije.

S ovom pobjedom Rakow je skočio na treće mjesto (43 boda), a vodeća Jagiellonija nakon 24 kola bježi im dva boda (45 bodova).

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ante CrnacRakow CzestochoweFran TudorZoran ArsenićEkstraklasa

Ostale Vijesti