REUTERS/Gonzalo Fuentes
REUTERS/Gonzalo Fuentes

VIDEO PSG na Mbappéov pogodak projurio Lyonom

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 03.09.23. | 23:05

Hrvatski stoper Duje Ćaleta-Car je odigrao cijelu utakmicu za Lyon.

Nogometaši PSG-a u posljednjoj su utakmici 4. kola francuske Ligue 1 uvjerljivo slavili s 4-1 na gostovanju u Lyonu te gurnuli domaću momčad na dno prvenstvene ljestvice.

Gosti su sva četiri pogotka postigli u prvom poluvremenu. Kylian Mbappe je načeo mrežu domaće momčadi u 4. minuti iz kaznenog udarca. Uslijedili su pogoci Achrafa Hakimija (20) i Marca Asensija (38), da bi Mbappe svojim drugim pogotkom, ovoga puta iz igre, na kraju prvog dijela (45+1) doveo PSG do 4-0. Loš dojam iz prvog poluvremena domaći su uspjeli samo ublažiti pogotkom Tolissa iz kaznenog udarca u 74. minuti.

Prvi pogodak pogledajte OVDJE

Drugi pogodak pogledajte OVDJE

Treći pogodak pogledajte OVDJE

Četvrti pogodak pogledajte OVDJE

Peti pogodak pogledajte OVDJE

Hrvatski stoper Duje Ćaleta-Car je odigrao cijelu utakmicu za Lyon.

PSG je s osam bodova skočio na drugo mjesto, s dva boda manje od vodećeg Monaca, a bodovno se izjednačio s Marseilleom. Lyon je u četiri kola primio deset golova, a postigao samo tri te je s jednim bodom na zadnjem mjestu.  

Nogometaši Nice svladali su Strasbourg s 2-0 u pretposljednjoj utakmici 4. kola francuskog nogometnog prvenstva i došli do svoje prve pobjede u novoj sezoni. Atal (45+1) i Moffi (75) bili su strijelci za domaću momčad koja je sa šest bodova skočila na sedmu poziciju ispred Strasbourga koji ima isti broj bodova.

Toulouse je u prvom nedjeljnom dvoboju ispustio dva gola prednosti na domaćem terenu protiv Clermonta koji je došao do prvog boda u novoj sezoni odigravši 2-2. Isti rezultat je bio u dvoboju Metza i Reimsa, a najuvjerljiviju nedjeljnu pobjedu ostvario je Le Havre svladavši Lorient s 3-0 golovima Kuzjaeva (53), Aliouija (70) i Mbembe (90+5).

Nakon što je sretno izbacio Rijeku iz grupne faze Konferencijske lige, Lille je slavio s 1-0 protiv Montpelliera ranim golom Yazicija (2). Lille je sa sedam bodova skočio na peto mjesto.



Tagovi

Ligue 1PSGLyon

Ostale Vijesti