Action Images via Reuters/Paul Childs
Action Images via Reuters/Paul Childs

VIDEO Prvijenac Ivana Perišića za Spurse, Sveci se vratili nakon 1:3

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 18.03.23. | 18:21

Southamptonu ovaj bod nije pomogao da se pomakne sa začelja

Čak 17 pogodaka palo je u popodnevnom subotnjem programu 28. kola engleske Premier lige, a prvijenac u dresu Spursa napokon je postigao Ivan Perišić!

Hrvatski reprezentativac ušao je u 37. minuti utakmice u Southamptonu umjesto Bena Daviesa, a u 74. povisio vodstvo gostiju na 3:1, udarcem iz voleja, od zemlje, s ruba 16-erca. Theo Walcott je u 77. smanjio na 2:3, a u sudačkoj nadoknadi dosuđen je kazneni udarac za goste, jedan iz serije sličnih ove subote u raznim ligama, a James Ward-Prowse je zabio za 3:3. No, Sveci su s tim bodom ostali na posljednjem, 20. mjestu, s bodom manje od Bournemoutha i West Hama koji imaju jednu odnosno dvije utakmica manje!

Inače, gosti su poveli pogotkom Pedra Porra u 45. minuti, u prvoj drugog poluvremena izjednačioje Che Adams, na asistenciju Walcotta, a u 65. je Harry Kane ponovno doveo goste u vodstvo, dodao mu je Kuluševski.

Mislav Oršić i Duje Ćaleta-Car uopće nisu bili u zapisniku domaćina.

Pogotke pogledajte OVDJE. (ri)

Što se ostalih utakmica ovog krnjeg kola tiče (igra se i četvrtfinale FA Cupa ovaj vikend), Aston Villa je svladala Brentford 3:0 (Douglas Luiz 7., Jacob Ramsey 80., Emiliano Buendia 89.), Brentford i Leicester City remizirali 1:1 (Jensen 32./Barnes 52.), a Leeds United je kao gost slavio kod Wolverhamptona 4:2 (Otto 65., Cunha 73./Harrison 6., Ayling 49, Kristensen 62., Rodrigo 90+7.).



Tagovi

Ivan PerišićTottenhamSouthamptonMislav OršićDuje Ćaleta-CarPremier liga

Ostale Vijesti