Erik Simander via REUTERS
Erik Simander via REUTERS

VIDEO Prvak Ovčjih Otoka na pragu nove senzacije, Galatasaray i Braga gledaju prema doigravanju

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 08.08.23. | 22:59

U kasnijem večernjem terminu odigrane su još tri utakmice trećeg pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka.

U utakmicama trećeg pretkola koje su igrane u kasnijem večernjem terminu, vidjeli smo dvije uvjerljive pobjede i još jedno iznenađenje koje je kreirao prvak Ovčjih Otoka.

Galatasaray u Istanbul sa stadiona Stožice nosi prednost od tri pogotka nakon uvjerljivog slavlja protiv ljubljanske Olimpije. Muhammed Kerem Akturkoglu je zatresao mrežu već u 9. minuti, a Dries Mertens je to učinio u 48.

Golove s utakmice Olimpije i Galatasaraya možete pogledati OVDJE (Sportklub)

Belgijac je namjestio pogodak Bardakciju u 57. minuti, ali je VAR tehnologijom utvrđen nedopušten položaj. No, u prvoj minuti sučevog dodatka Halil Dervisoglu je postavio konačnih 3-0.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Istim je rezultatom Braga ispratila TSC iz Bačke Topole. Bruma (17) i Pizzi (19) bili su strijelci u prvom poluvremenu, a Alvaro Djalo (87) u drugom za velika tri gola prednosti.

Prvak Ovčjih Otoka KI iz Klaksvika, koji domaće utakmice u Ligi prvaka igra u Torshavnu, napravio je još jedan podvig. Osim što je osigurao najmanje grupnu fazu Konferencijske lige, KI je u utorak došao korak bliže doigravanju za ulazak u Ligu prvaka pobjedom nad Norveškim Moldeom 2-1. Norvežani su poveli u 49. minuti golom Magnusa Eikrema, a prekoret je donio Arni Frederiksberg pogocima u 64. i 86. minuti.

Pogodak Frederiksberga za 1-1 možete pogledati OVDJE

Gol Frederiksberga za pobjedu možete pogledati OVDJE

(Hina/I.M.)


Tagovi

Kvalifikacije za Ligu prvakaLiga prvakaGalatasarayBragaOlimpija Ljubljana

Ostale Vijesti