Cucco Ricucchi / ipa-agency.net
Cucco Ricucchi / ipa-agency.net

VIDEO Pongračiću cijela utakmica, Erliću 81 minuta u remiju Leccea i Sassuola

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 06.10.23. | 22:50

Lecce je ostao na sedmoj poziciji, dok se Sassuolo popeo na deveto mjesto ljestvice. Sassuolo je odigrao prvi remi u sezoni

Druga utakmica osmog kola talijanske Serie A odigrana u petak također je završila remijem, nogometaši Leccea i Sassuola su remizirali 1-1.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Gosti su poveli u 22. minuti kada je Berardi bio precizan kod udarca s bijele točke, no domaćin je do zasluženog izjednačenja došao početkom nastavka. U 48. minuti je gostujuću mrežu iz blizine pogodio Krstović.

Dvojica hrvatskih obrambenih igrača su počeli utakmicu na obje strane, s tim da je Marin Pongračić za domaćina odigrao cijelu utakmicu, dok je Martin Erlić kod Sassuola zamijenjen u 81. minuti.

Lecce je ostao na sedmoj poziciji, dok se Sassuolo popeo na deveto mjesto ljestvice. Sassuolo je odigrao prvi remi u sezoni.

U prvom dvoboju osmog kola, u kojem su igrali nogometaši Empolija i Udinesea, nije bilo pobjednika ni pogodaka. Empoliju je ovo prvi remi u sezoni, a uz to ima jednu pobjedu i šest poraza. Udinese, pak, još nema slavlja ove sezone, a već je peti put remizirao.

U subotu se sastaju Inter - Bologna, Juventus - Torino i Genoa - Milan, dok su u nedjelju na rasporedu ove utakmice Monza - Salernitana, Frosinone - Verona, Lazio - Atalanta, Cagliari - Roma i Napoli - Fiorentina.



Tagovi

Martin ErlićMarin Pongračić

Ostale Vijesti