Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

VIDEO Početak kao iz snova: Tonio Teklić zabio gol u drugom nastupu za Trabzonspor

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 26.07.23. | 17:14

Nastavio gdje je stao u Varaždinu.

Nakon što je fantastičnim igrama u dresu Varaždina privukao interes brojnih klubova, Tonio Teklić prošli je tjedan postao novi član turskog Trabzonspora. Klub koji trenira Nenad Bjelica predstavio ga je prije pet dana, Teklić je jučer prvi puta nastupio za novog poslodavca, dok se danas navijačima pokazao na najbolji način.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, u pripremnom dvoboju protiv slovenskog Triglava, Teklić je zabio prvijenac u svojem drugom nastupu za klub. Trabzonspor je slavio s 4-0, a Teklić je poentirao u 62. minuti za 3-0, udarcem glavom poslije ubačaja iz kuta. Pored njega, jedan pogodak zabio je Poyraz Yildirim, dok je dvostruki strijelac bio Umut Bozok.


Podsjetimo, Teklić je Varaždinu donio nešto više od milijun eura odštete, od čega je dio pripao i Hajduku, odakle je Teklić stigao u barokni grad. Karijeru je započeo u splitskom Adriaticu, sa 16 godina prelazi u mlađe kategorije Hajduka, no pravu priliku u seniorskoj momčadi Bijelih nikada nije dočekao. Umjesto toga, afirmaciju je tražio posudbama u Hrvatskom Dragovoljcu i Varaždinu, čiji je igrač i službeno postao prošlog ljeta. Prošle godine je u 33 utakmice HNL-a zabio osam golova i dodao dvije asistencije. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Tonio TeklićTrabzonspor

Ostale Vijesti