REUTERS/Isabel Infantes
REUTERS/Isabel Infantes

VIDEO Pobjeda Villarreala, poraz Valencije

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 30.04.23. | 18:55

Cadiz je svladao Šišmiše u dvoboju koji bi mogao odlučiti o o(p)stanku u Primeri

Villarreal je pred svojim navijačima svladao Celtu Vigu sa 3-1 u 32. kolu španjolskog nogometnog prvenstva.

Dvostruki strijelac za "žutu podmornicu" bio je Nicolas Jackson (2., 12.), a Dani Parejo je u 26. minuti propustio realizirati kazneni udarac za 3-0. Jorgen Larsen je u 29. minuti smanjio zaostatak gostiju, da bi u 70. minuti Ramon Terrats postavio konačnih 3-1.

Pogotke pogledajte OVDJE (Arenasport).

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Villarreal se sa 53 boda učvrstio na petom mjestu, a ima pet bodova zaostatka za četvrtoplasiranim Real Sociedadom. Celta Vigo je sa 39 bodova na 13. poziciji i na sigurnih osam bodova razmaka od zone ispadanja.

Nogometaši Cadiza ostvarili su važnu pobjedu svladavši pred svojim navijačima Valenciju sa 2-1 u dvoboju koji bi mogao biti i odlučujući za ostanak u elitnom razredu španjolskog klupskog nogometa.

Escalante je u 39. minuti donio prednost domaćoj momčadi, koju je u 46. minuti udvostručio Guardiola. Lino je u 51. minuti smanjio zaostatak gostiju, ali to je bilo sve što je Valencia uspjela učiniti u ovom dvoboju.

Pogotke pogledajte OVDJE (Arenasport).

Cadiz je privremeno sa 35 bodova skočio na 14. mjesto, a Valencia je pala na 17. poziciju sa 33 boda, dva više od Getafea koji se nalazi u zoni ispadanja.


(Hina, G)


Tagovi

La LigaPrimeraVillarrealCeltaCadizValencia

Ostale Vijesti