REUTERS/Carl Recine
REUTERS/Carl Recine

VIDEO Pobjeda koja okreće sezonu: Garnacho i Højlund spasili Ten Haga i donijeli veliko slavlje Unitedu

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 26.12.23. | 23:02

Crveni vragovi nakon velikog preokreta upisali su izuzetno bitna tri boda

Nogometaši Manchester Uniteda prekinuli su crni niz 3-2 pobjedom protiv Aston Villu u susretu 19. kola engleskog prvenstva premda je Villa na poluvremenu vodila sa 2-0.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon što četiri utakmicu u nizu nisu uspjeli zabiti pogodak, Crveni vragovi su velikim preokretom na Old Traffordu pobijedili Aston Villu sa 3-2 i kupili barem malo mira.

Nakon prvog poluvremena i Villina vodstva 2-0, činilo se kako će to biti još jedna tužna večer na Old Traffordu. No u nastavku susreta uslijedila je "Unitedova rapsodija".

Gosti su poveli u 21. minuti golom Johna McGinna nakon još jedne očajne reakcije Andrea Onane. Škotski veznjak je ubacio pred gol, a Onana samo pogledom ispratio loptu u mrežu. Samo pet minuta kasnije gosti iz Birminghama su zabili i drugi gol. Iz kornera je ubacio McGinn, Clement Lenglet je na drugoj stativi glavom vratio u sredinu gdje je Leander Dendoncker pogodio za 2-0.

Nakon prvih 45 minuta činilo se kako bi United prvi put nakon 1962. godine mogao izgubio tri uzastopne utakmice na Old Traffordu nakon ligaškog poraza od Bournemoutha (0-3), te poraza od Bayerna u Ligi prvaka (0-1). Međutim, u nastavku je uslijedio veliki obrat.

Alejandro Garnacho je u 50. minuti smanjio nakon brze kontre, ali je pogodak poništen zbog minimalnog zaleđa (VIDEO), da bi u 59. minuti Argentinac smanjio rezultat (gol pogledajte OVDJE), da bi u u 71. minuti zabio za 2-2.

Izjednačujući pogodak pogledajte OVDJE (Arenasport).

Pogodak za preokret i ludilo na Old Traffordu zabio je Rasmus Hojlund u 82. minuti. Aston Villa je ovim porazom prekinula niz od 10 utakmica bez poraza u svim natjecanjima, te propustila priliku probiti se na diobu prve pozicije s Liverpoolom koji je na gostovanju pobijedio Burnley sa 2-0.

Gol Hojlunda za pobjedu pogledajte OVDJE (Arenasport)

(Hina, G)


Tagovi

Premier ligaPremiershipManchester UnitedRasmus HøjlundAston Villa

Ostale Vijesti