Denis Kapetanovic/PIXSELL
Denis Kapetanovic/PIXSELL

VIDEO Plemići u 87. došli do povijesnog boda protiv Ville, Malekinušićeva bomba ‘za prste polizati’!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 14.12.23. | 20:47

Imao je Zrinjski veliku priliku i u 81. minuti, ali Hrvanović je promašio nemoguće.

Iako je uoči ogleda Zrinjskog i Aston Ville bilo poznato da će momčad iz Birminghama prezimiti u Europi, a ona iz Mostara ne, sama činjenica da Plemići nisu upisali poraz od momčadi koju TM cijeni na 630 milijuna eura i za koju je Sir Alex Ferguson rekao da ove sezone igra najljepši nogomet u Premier ligi nešto znači.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon nešto više od 90 prilično uzbudljivih minuta u Mostaru, na semaforu je stajalo 1-1. Iako je,ponavljamo, utakmica imala revijalan ton, ovaj remi nešto je što će Plemići pamtiti još dugo godina.

U prvom dijelu pogodaka nije bilo, da bi onda u nastavku gosti poveli preko Zaniola.

Igrala se 61. minuta, McGinn je sjajno ubacio s lijeve strane u srce 16-erca, a tamo je potpuno zaboravljen ostao talijanski ofenzivac koji je rutinski doveo svoju momčad u vodstvo.

Pogodak za 0-1 pogledajte OVDJE (Arenasport)

Iako je Aston Villa, očekivano, bila bolji takmac, ne može se reći da domaćin nije imao svoje prilike. Najbolju je propustio Hrvanović u 81. minuti kad je lopta preskočila gostujućeg vratara, ali igrač koji je u igru ušao u nastavku umjesto Memije nije uspio zakucati loptu u praznu mrežu.

Iako su već svi pomislili da će utakmica završiti minimalnom pobjedom gostiju, u 87. minuti se odnekud pojavio Malekinušić i sve šokirao.

Bomba s 18 metara bila je neuhvatljiva za Martinezovu zamjenu Marschalla te je na kraju domaćin, pa može se reći i zasluženo, došao do boda.

Sjajan pogodak Malekinušića za konačnih 1-1 pogledajte OVDJE (Arenasport)

Do kraja utakmice rezultat se više nije mijenjao, a nakon posljednjeg zvižduka glavnog arbitra publika je velikim pljeskom pozdravila svoje Plemiće koji su u svojem prvom plasmanu u grupnu fazu nekog europskog natjecanja od svih momčadi iz BiH osvojili vrlo dobrih četiri boda.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

ZrinjskiAston Villa

Ostale Vijesti