Screenshot
Screenshot

VIDEO Pero Bombardero: Bočkaj zabio sjajan pogodak iz slobodnog udraca u pobjedi Pafosa!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 10.02.24. | 22:08

Za Pafos su još igrali Ivušić i bivši napadač Hajduka, Brazilac Jairo, koji se također upisao u listu strijelaca.

Sjajnu utakmicu odigrali su nogometaši Pafosa i Achnasa u 24. Kolu Prve ciparske nogometne lige. U utakmici u kojoj uzbuđenja nije nedostajalo na kraju je slavila domaća momčad rezultatom 4-3, a za slavlje Pafosa prilično je zaslužan ex-HNL trojac – Ivica Ivušić, Petar Bočkaj i Jairo.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ivušić je odradio cijelu utakmicu na golu domaćina, a 29-godišnji Riječanin je ukupno ove sezone skupio 23 nastupa u prvenstvu uz 17 primljenih pogodaka i devet čistih mreža.

Brazilac Jairo, koji je jedno vrijeme igrao sjajno u dresu Hajduka, trenutno je s 13 pogodaka drugi najbolji strijelac prvenstva (gol više zabio je Španjolac Sol iz AEK Larnace). Već neko vrijeme Jairo je kapetan Pafosa, a u ogledu protiv Achnasa postigao je pogodak za 2-1 u 35.minuti utakmice.

Ali, nije zabio samo Jairo, u listu strijelaca protiv Achnasa upisao se i Petar Bočkaj! Posuđeni igrač Dinama ove je subote zabio svoj drugi pogodak u dresu Pafosa, a to je napravio u sebi svojestvenom stilu – sjajno pogodivši iz slobodnog udarca u 5.minuti za 1-0!

Majstoriju Bočkaja pogledajte u nastavku (0:45-0:50)

 

Podsjetimo, Bočkaj je u Pafos stigao ljetos na posudbu iz Dinama. Iako je s Plavima ugovorno vezan do 2027., Ciprani imaju mogućnost otkupa njegovog ugovora.

Spomenimo kako su u Pafosu još Renato Josipović (22) i Antonio Cikač (18), sjajni mladi vratari koji su u ovom trenutku zamjena za bronačnog Vatrenog, a klupski trener vratara je Silvije Čavline, otac 'jedinice' Lokomotive, Nikole. (I.A.S.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Petar BočkajPafosCiparciparska nogometna liga

Ostale Vijesti