REUTERS/Stephanie Lecocq
REUTERS/Stephanie Lecocq

VIDEO Paris SG uvjerljiv protiv Milana, City se dugo mučio u Švicarskoj, Olmo zabio Crvenoj zvezdi

sri. 25.10.23. | 22:59

Odigrano je posljednjih šest utakmica 3. kola Lige prvaka

U preostalih šest utakmica kojima je zaključeno treće kolo grupne faze Lige prvaka, derbi večeri pratili smo na Parku prinčeva gdje je PSG s uvjerljivih 3-0 pobijedio Milan. Bio je to dvoboj u kojem su Rossoneri bili bolja momčad u prvih 25 minuta, ali nakon toga naprosto nestali s terena.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Momčad pod vodstvom Stefana Piolija imala je nekoliko prigoda preko desne strane na kojoj je odrinirao Christian Pulišić, ali jedina prava opasnost došla je nakon što je pucao Rafael Leao. S druge strane, Parižani su bili neumoljivi. Svoju prvu šansu odmah su realizirali u 32. minuti lukavim pogotkom Kyliana Mbappea. U nastavku utakmice, domaćin je vrlo brzo zabio preko Dembelea, ali prvijenac ovoljetnog pojačanja francuskog prvaka poništen je nakon asistencije iz VAR sobe. No, svega tri minute kasnije, spasa za Rossonere nije bilo. Strijelac je bio Kolo Muani nakon akcije Mbappea i Dembelea. Pobjedu je potvrdio Kang-in Lee u završnici dvoboja. Milan je nakon tri kola i dalje bez postignutog pogotka, ali na kontu imaju dva boda i određene izglede da se nađu u nokaut fazi.

U drugom dvoboju skupine smrti, Borussia Dortmund je slavila na teškom gostovanju kod Newcastlea te se izjednačila s Englezima na četiri osvojena boda, dva manje od PSG-a.

Mateo Kovačić odigrao je 90 minuta u pobjedi Manchester Cityja kod Young Boysa, dok je Joško Gvardiol dvoobj odgledao s klupe. Prvaci Europe dugo su lomili Švicarce, a presudila su im dva pogotka Haalanda u posljednjih 25 minuta dvoboja.

U toj je grupi RB Leipzig s 3-1 pobijedio Crvenu zvezdu, a treći pogodak djelo je Danija Olma.

Četiri pogotka vidjeli smo u Glasgowu, gdje su Celtic i Atletico Madrid podijelili bodove, čime je Feyenoord ostao na vrhu ljestvice.

Drugu pobjedu ostvario je Porto i to s visokih 4-1 na gostovanju kod Antwerpa, čime su sa šest bodova prva pratnja Barceloni koja je vodeća u skupini H s devet bodova.



Tagovi

Liga prvakauživoTekstualni prijenos uživo

Ostale Vijesti