VIDEO: Panika nakon što je otišao „luđak od trenera“ se nastavlja!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 16.08.15. | 16:56

Nogometašima Marseillea se ove sezone doista ne piše dobro.

Nakon uvodnog poraza na startu Ligue 1 od Caena, poslije kojeg je klupu napustio razočarani Marcelo Bielsa, Marseille je upisao i drugi poraz u novoj sezoni francuskog prvenstva.

Jednako kao i u prvom susretu protiv Caena, i danas je poražen s 1:0. Samo je protivnik drugi - Reims. Domaćini su susret riješili već u 14. minuti kada se u strijelce upisao Hamari Traore. Iskoristio je loptu iz srca kaznenog prostora, prsima je spustio loptu i kroz nekoliko igrača lijepo zakucao loptu u mrežu nemoćnih gostiju.


Golmanu Marseillea se nema što za zamjeriti jer je čak u nekoliko navrata i spasio goste od težeg poraza.

Novi problemi za Marseille pojavili su se u 74. minuti kada je Romao dobio drugi žuti karton.

André-Pierre Gignac, Dimitri Payet, André Ayew i Giannelli Imbula, a potom i trener Marcelo Bielsa, a bez konkretnih zamjena. Očito previše za Olympique iz Marseillea čiji su problemi čini se, i veći nego što se na početku činilo.

U drugom kolu francuskog prvenstva, momčad s juga Francuske upisala je i drugi poraz u sezoni, obzirom da je trenutak inspiracije Traorea bio dovoljan za minimalno slavlje Reimsa.

Kriza za momčad sa Vélodromea se tako nastavlja. Već se dosta kandidata za novog trenera i nasljednika Bielse spominjalo u špekulacijama, ali čini se da će se uprava kluba morati požuriti prije nego što ostanu dugoročne posljedice lošeg starta u sezonu. Dvije utakmice i dva poraza, a niti jedan gol. Doista ne izgleda dobro.

Ligue 1, drugo kolo:

Reims - Marseille 1:0 (Traore 14')
Lorient - Bastia (Moukandjo 90+1' 11m/Ayite 4')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Ligue 1ReimsMarseille

Ostale Vijesti