NK Osijek Screenshot
NK Osijek Screenshot

VIDEO Osječani u pripremama za Hajduk: I Zekić aktivno trenirao s igračima

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 18.10.23. | 17:26

Bijelo-plavi su na jutarnjem treningu bili kompletni i nastavili s pripremom za nedjeljni derbi

Osijek čeka prva natjecateljska utakmica pod novim trenerom Zoranom Zekićem. Novo-stari trener Bijelo-plavih priprema momčad za gostovanje na Poljudu kod drugoplasiranog Hajduka, pravo vatreno krštenje.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bijelo-plavi su na jutarnjem treningu bili kompletni i nastavili s pripremom za nedjeljni derbi. Sudeći prema snimkama s treninga, raspoloženje u momčadi je odlično, a treningu se aktivno priključio i sam trener Zekić. Kako je izgledao trening pogledajte OVDJE.





Podsjetimo, nakon reprezentativne stanke, slijedi 12. kolo HNL-a u kojemu će Slavonci putovati u Split. Utakmica je na rasporedu u nedjelju u 18 sati. Bit će to prvi službeni ogled Bijelo-plavih sa Zoranom Zekićem kao povratnikom na klupu kluba iz svog rodnog grada. Bijeli su drugi na ljestvici s bodom zaostatka za trenutno vodećom Rijekom od koje su poraženi u prošlom kolu na Rujevici.

Na Poljudu Osječani neće biti kompletni. Naime, zbog tri žuta kartona prisilno mora izostati mladi reprezentativac Domagoj Bukvić koji je u prethodnoj utakmici s Rudešom „požutio“ već u 3. minuti. Početne treninge sa suigračima ovoga je tjedna propustio virozni Kristijan Lovrić.

S druge strane, Nail Omerović vratio se iz Bosne i Hercegovine bez ikakvih problema, a čini se da su se u dobrom stanju vratili i ostali Osijekovi reprezentativci. Riječ je o Jovan Manev, tyopa Mkrtchyan i Marin Prekodravac.




Tagovi

NK OsijekZoran ZekićHajdukHNL

Ostale Vijesti