VIDEO Očekuje nas spektakl: U finalu Arapskog kupa Al Nassr protiv Al Hilala!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 10.08.23. | 07:34

Marcelo Brozović odigrao je svih 90 minuta u pobjedi svoje momčadi.

Nogometaši saudijskih klubova Al Nassra i Al Hilala u subotu 12. kolovoza u 20 sati po hrvatskom vremenu igrat će finale Arapskog klupskog prvenstva na King Fahd stadionu, na kojem svoje domaće utakmice inače igraju Al Hilal i Saudijska Arabija.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Al Nassr je finale izborio svladavši u polufinalu iračku Al Shortu s 1-0 pogotkom Cristiana Ronalda iz jedanaesterca u 75. minuti. Svih 90 minuta za Al Nassr odigrali su Marcelo Brozović, Seiko Fofana i Sadio Mane koji je odigrao sjajnu utakmicu, i izborio jedanaesterac, a u nastavku utakmice iz igre su izašli Alex Telles i Talisca. C. Ronaldu u 31. minuti poništen je pogodak zbog zaleđa, a Marcelo Brozović dobio je ocjenu 7.3 na Sofascoreu.

U kasnijem polufinalu Al Hilal svladao je saudijski Al Shabab s 3-1 unatoč igri s igračem manje od 25. minute. Mohamed Kanno zabio je u 9., a u 25. Abdullah Al Muaiouf zaradio je izravni crveni karton. Ipak, s 10 igrača na terenu Al Hilal udvostručio je svoju prednost golom Brazilca Malcoma na dodavanje Sergeja Milinkovića Savića u trećoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela. Gustavo Cuellar smanjio je prednost Al Hilala u 56., Al Shabab je cijelo drugo poluvrijeme dominirao nastojeći stići do poravnanja, no nije uspio zabiti. Dapače, u petoj minuti sudačkog dodatka Abdullah Al Hamadan zabio je za konačnih 3-1.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Marcelo BrozovićCristiano RonaldoSergej Milinković-SavićMalcomRuben NevesAl HilalAl Nassr

Ostale Vijesti