REUTERS/Stringer
REUTERS/Stringer

VIDEO Novi skandal u Turskoj: Fenerbahçe nastupio s juniorima, pa napustio teren nakon primljenog pogotka u 1. minuti Superkupa

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 07.04.24. | 21:14

Vodstvo Fenera je posljednjih dana najavljivalo "akciju" nakon što je Turski nogometni savez odbio njihovu zamolbu za odgodu Superkupa kako bi se što bolje pripremili za utakmicu protiv Olympiacosa u Konferencijskoj ligi

Nogometaši Fenerbahçea napustili su travnjak u drugoj minuti finala Suprkupa nakon što je Galatasaray poveo sa 1-0, nakon čega je sudac Volkan Bayarslan prekinuo utakmicu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Fener je iz prosvjeda započeo utakmicu sa U19 momčadi, a nakon što je Mauro Icardi već u prvoj minuti doveo Galatasaray u vodstvo, juniori Fenera su napustili teren i susret je prekinut.

Video pogledajte OVDJE (Sportklub).

Vodstvo Fenerbahçea je posljednjih dana najavljivalo "akciju" nakon što je Turski nogometni savez odbio njihovu zamolbu za odgodu Superkupa kako bi se što bolje pripremili za utakmicu protiv Olympiacosa u Konferencijskoj ligi.

Bilo je samo upitno koji će potez Fener povući. Jedna od opcija je bila izaći na teren s devet igrača, a potom iscenirati tri crvena kartona. Budući da u momčadi mora biti najmanje sedam igrača da bi se utakmica nastavila, sudac bi morao prekinuti susret. Međutim, na kocu su u Feneru odlučili započeti utakmicu, a nakon prvog gola povukli su igrače s terena.

Finale će sasvim sigurno biti registrirano rezultatom 3-0 za Galatasaray, a Fenerbahçeu prijeti i dodatna kazna.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina) 



Tagovi

FenerbahçeGalatasarayTurska

Ostale Vijesti