REUTERS/Carl Recine
REUTERS/Carl Recine

VIDEO Novi kiks Uniteda, Newcastle napunio do vrha mrežu Sheffielda

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 27.04.24. | 18:20

Wolverhampton je s 2-1 pobijedio Luton koji je tako ostao u zoni ispadanja

U još jednom domaćem prvenstvenom ogledu nogometaši Manchester Uniteda su ostali bez pobjede, u 35. kolu engleske Premier lige odigrali su 1-1 protiv davljenika Burnleyja.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U utakmici s brojnim prilikama na obje strane golova nije bilo do 79. minute kada je Antony iskoristio grešku suparničke obrane te je u padu precizno naciljao za 1-0. Manchester United nije uspio zadržati tri boda, već je Burnley izjednačio u 87. minuti kada je Amdouni realizirao jedanaesterac kojeg je skrivio domaći vratar Onana.

Pogotke pogledajte OVDJE (Arena Sport)

Burnley je ostao pretposljednji na ljestvici, ali je bod bliže mogućem spasu. Manchester United je ostao šesti, ali mu je na bod minusa stigao Newcastle koji je s uvjerljivih 5-1 nadigrao posljednji Sheffield United na domaćem terenu.

Gosti, za koje ponovno nije branio hrvatski vratar Ivo Grbić, čak su poveli golom Ahmedhodžića u petoj minuti, ali do kraja im je to vrlo malo značilo. Dva pogotka za Newcastle je postigao Šveđanin Isak, a po jedan Bruno Guimaraes i Wilson, uz autogol Osborna.

Pogotke pogledajte OVDJE (Arena Sport)

Wolverhampton je s 2-1 pobijedio Luton koji je tako ostao u zoni ispadanja. Hee-Chan u 39. i Toti Gomes u 50. su doveli Wolverhampton u vodstvo 2-0, dok je za goste tek smanjio Morris deset minuta prije kraja.

Fulham i Crystal Palace su odigrali 1-1, a gosti su se poraza spasili u 87. minuti golom Schluppa.



 


Tagovi

Premier ligaManchester UnitedBurnleyNewcastleSheffield United

Ostale Vijesti