Nathan Ray Seebeck-USA TODAY Sports
Nathan Ray Seebeck-USA TODAY Sports

VIDEO Novi kiks Intera, Messi ni ovaj put nije igrao, Kreilach bolji od Župarića

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 31.03.24. | 08:01

Odigrano je 11 utakmica američkog MLS-a.

Već četvrtu utakmicu u nizu Lionel Messi propustio je utakmicu svojeg Inter Miamija u MLS-u zbog ozljede mišića, a u te četiri utakmice Inter je osvojio samo četiri boda. Sinoć je došao do četvrtog, odigravši na domaćem terenu 1-1 s New York Cityjem. Iako Messija nije bilo na terenu, David Alaba Sergio Busquets i Luis Suarez zaigrali su u kadru Čaplji iz Vice Cityja. Upravo je potonji zabio jedini pogodak za Inter, u 15 minuti glavom nakon ubačaja Juliana Gressela iz slobodnog udarca. No, NY City je izjednačio u 34. lijepim golom Alonsa Martineza.

Sažetak utakmice možete pogledati OVDJE - SportKlub.

Inter je s ovim remijem ostao drugi na Itsoku s bodom manje od vodećeg Cincinnatija, dok je NY City stigao do svojeg četvrtog boda iz šest utakmica.

Charlotte Kristijana Kahline remizirao je protiv vodećeg Cincinnatija 1-1, a naš vratar bio je ponajbolji igrač domaćina s četiri pogotka. Djibril Diani zabio je u 60. za 1-0 vodstvo Charlotte iz kaznenog udarca, a Cincinnati se spasio golom Boupendze u 92.

Sažetak utakmice možete pogledati OVDJE - SportKlub.

Sinoć je odigran i 'hrvatski duel' između Kreilachovog Vancouver Whitecapsa i Župarićevog Portland Timbersa. Vancouver je na kraju slavio s 3-2. Domaćini su golovima Gaulda i Picaulta na odmor otišli s prednosti od 2-0. Portland se vratio golovima Evandera i More u 52. i 77., a vrijednu pobjedu kanadskoj momčadi donio je Raposo u 87.

Sažetak utakmice možete pogledati OVDJE - SportKlub.

Damir Kreilach igrao je do 63. (izašao kod 2-1 vodstva), a Župarić je ušao na poluvremenu (pri 0-2 zaostatku).

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

MLSInterInter MiamiLuis SuarezLionel MessiDario ŽuparićDamir Kreilach

Ostale Vijesti