VIDEO: Nevjerojatno! Dame i gospodo - imamo najgluplji crveni karton sezone!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 26.02.17. | 16:39

Kakva glupost iskusnog veznjaka Bastije!

Nogometaši, znamo svi, bivaju isključeni zbog različitih razloga.

Tu su naravno prekršaji u fizičkom smislu kao i povrede discipline, ali s druge strane postoji nekoliko bizarnih situacija koji su rezultirali crvenim kartonima. Svi se primjerice sjećamo „slučaja Machado“, kada je Dinamovom Portugalcu na klupi pokazan drugi žuti karton nakon što se na svojstven način „obračunao“ s domaćom publikom koja je bila nezadovoljna njegovom igrom.

Novi bizaran slučaj stiže iz Francuske, gdje je na sinoćnjoj utakmici između Angersa i Bastije (3:0) isključen igrač Bastije Yannick Cahuzac. Ne bi to bilo ništa toliko čudno, pogotovo za Cahuzaca kojem je ovo čak četvrti crveni karton ove sezone, da za isključenje nije „kriv“ – čevrti sudac!

Kada je Cahuzac napuštao teren u 73. minuti zbog izmjene, četvrti sudac je neoprezno trknuo semaforom veteranskog veznjaka, koji je – vjerojatno iznerviran rezultatom njegove ekipe – odlučio uzvratiti sucu tako što mu je – izbio semafor iz ruke.

Naravno, to nije promaklo glavnom sucu Abedu, koji mu je istog trena pokazao crveni karton, kako smo spomenuli – čak četvrti ove sezone. Pogledajte tu situaciju sami!

(Foto: screenshot)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Yannick CahuzacAngers

Ostale Vijesti