Reuters/Jason Cairnduff
Reuters/Jason Cairnduff

VIDEO Nevjerojatan preokret Uniteda u nadoknadi, vijest je i druga pobjeda Chelseaja zaredom

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 07.10.23. | 18:49

Na Craven Cottageu je slomio nogu kapetan Sheffield Wednesdaya

Negativni niz zaustavili su nogometaši Manchester Uniteda, na svom su Old Traffordu svladali Brentford 2-1 u osmom kolu engleske Premier lige.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bio je Manchester United pred trećim porazom u nizu jer je zaostatak 0-1 imao sve do 93. minute. Prije ove subote gubio je od Crystal Palacea u prvenstvu te od Galatasarayja u Ligi prvaka.

Jensen je u 26. minuti doveo Brentford u vodstvo i gosti su vodili sve do 93. minute kada je ulogu velikog junaka na sebe preuzeo 26-godišnji Škot Scott McTominay koji je zabijao u 93. i 97. minuti za slavlje domaćina. Manchester United je upisao četvrtu ligašku pobjedu u sezoni, ali uz to ima i četiri poraza.

Pogotke pogledajte OVDJE (Arenasport).

Drugu prvenstvenu pobjedu u nizu, a treću ukupno, upisao je Chelsea koji je u gostima pobijedio Burnley 4-1.

Odobert je u 15. minuti doveo Burnley u vodstvo, ali je uslijedio preokret u vidu čak četiri gostujuća gola. Prvo je Al Dakhil pogodio vlastitu mrežu, dok su u nastavku za Chelsea pogađali Palmer, Sterling i Jackson.

Pogotke pogledajte OVDJE (Arenasport).

Tek drugu pobjedu u sezoni ostvarili su igrači Evertona koji su ovaj put, na uvjerljivi način, svladali pred svojim navijačima Bournemouth s 3-0. U prvom poluvremenu strijelci su bili Garner u osmoj i Harrison u 37. minuti, a sve je zaključeno kada je Doucoure nakon sat vremena igre postavio konačnih 3-0.

Pogotke pogledajte OVDJE (Arenasport).

Fulham je sa 3-1 pobijedio Sheffield Wednesday, ali utakmica je ostala u sjeni teške ozljede Chrisa Bashama, koji je u trku, bez duela, krivo stao, pukle su kosti, upozoravamo da video pogledate s oprezom, snimka je mučna, neke podsjeća na Eduardov lom noge, premda je tada bio prekršaj, dakle drugačiji povod ozljedi.

Pogotke pogledajte OVDJE (Arenasport).



Tagovi

Premier ligaScott McTominayManchester UnitedBrentfordBurnleyChelseaEvertonBournemouthFulhamSheffield Wednesday

Ostale Vijesti