VIDEO: Navijači Uniona na rekordnom gostovanju kod Borussije odali veliku počast Hrvatu!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 27.10.16. | 09:43

Više od 13 tisuća navijača Uniona prisustvovalo je ogledu njihovog Uniona kod Borussije Dortmund, a odali su počast i svom kapetanu Kreilachu!

Već smo uoči jučerašnjeg susreta Borussije Dortmund i Union Berlina pisali o invaziji gostujućih navijača njemačkog drugoligaša na čuveni Westfalen stadion; na kraju ih je bilo više od 13.000 prisutnih!

>>Čak dvanaest tisuća gostujućih navijača večeras bodri svog drugoligaša u Dortmundu!

Itekako su se čuli, unatoč činjenici da su Borussijini navijači, pogotovo kultna tribina „Žuti zid“ jedni od najglasnijih i najvatrenijih u elitnom društvu bundesligaša. Ipak, bez obzira na fantastičnu podršku, njihovi ljubimci nisu uspjeli doći do čuda i prolaza; nakon 1:1 u regularnom vremenu Borussija je tek nakon izvođenja jedanaesteraca izborila plasman dalje, ali sigurni smo kako nitko neće pretjerano žaliti kad se podvuče crta pod njihovu prezentaciju.

Tako neće žaliti ni naš Damir Kreilach, bivši igrač Rijeke koji svojim radom i zalaganjem osvaja srca navijača i u Njemačkoj, kao što je to radio i u Rijeci. Damir je jučerašnji ogled pratio s klupe, ali bio je u prvom planu među navijačima Uniona koji su mu posvetili spektakularnu koreografiju u gostujućem sektoru!

Veliko je to priznanje hrvatskom veznjaku, koji je inače i kapetan berlinskog kluba, za koji nerijetko i zabija; ove sezone već je na četiri pogotka!

Pogledajte video!

(Foto: Twitter)


Tagovi

Damir Kreilachnjemački kupUnion Berlin

Ostale Vijesti