Reuters
Reuters

VIDEO Najomrženiji nogometaš svijeta i dijete Real Madrida okrenuli Almeriju i nanijeli joj šesti uzastopni poraz

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 25.11.23. | 21:25

Već sada znamo tko će sljedeće sezone biti u drugoligaškom društvu

Nogometaši Getafea dodatno su produbili jaku krizu kroz koju prolazi Almeria, u domaćem ogledu 14. kola španjolske La Lige Getafe je slavio s 2-1.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Gosti su poveli ranim pogotkom Ramazanija u sedmoj minuti, ali već do kraja prvog dijela uslijedio je preokret. Greenwood je u 33. minuti izjednačio, dok je Mayoral u 45. postigao pogodak za 2-1. Takav je rezultat ostao sve do kraja, a ovom pobjedom Getafe je napredovao do osmog mjesta na ljestvici.

Almeria je i dalje posljednja te je i dalje bez pobjede. Skupila je tek tri remija uz čak 11 poraza.

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Arenasport)

U prvom subotnjem susretu nogometaši Rayo Vallecana i Barcelone odigrali su u Madridu 1-1. Rayo Vallecano je poveo u 39. minuti odličnim pogotkom Unai Lopeza koji je žestoko pucao s 30 metara te je precizno pogodio bliži kut nemoćnog vratara Barcelone Inake Pene.

Cijelo drugo poluvrijeme Barcelona je napadala i tražila izjednačenje, kao i potencijalni preokret. U 82. minuti Balde je probio lijevu stranu, a ispred Lewandowskog je reagirao domaći igrač Lejeune, ali je nespretno zahvatio loptu i pogodio vlastitu mrežu za konačnih 1-1. Barcelona je ostala treća na ljestvici te ima bod manje od madridskog Reala i tri manje od Girone. Rayo Vallecano se popeo na osmo mjesto ljestvice.

Nogometaši Valencije i Celte su, pak, remizirali u utakmici bez golova na Mestalli. Nakon četiri pobjede i dva remija bio je to prvi ovosezonski domaći remi Valencije. Celta je i dalje u negativnom nizu. Posljednju ligašku pobjedu klub iz Viga je ostvario 1. rujna, a nakon toga je Celta odigrala deset prvenstvenih utakmica bez pobjede.

U nedjelju se za prvoligaške bodove bore Villarreal - Osasuna, Real Sociedad - Sevilla, Cadiz - Real Madrid i Betis - Las Palmas, dok je posljednja utakmica 14. kola na rasporedu u ponedjeljak. Sastaju se Girona - Athletic Bilbao.

Spomenimo za kraj kako je u posljednjoj utakmici dana ove subote u La Ligi Atletico s minimalnim rezultatom bio bolji od Mallorce, a u 64. minuti je pogodak odluke postigao sjajni Griezmann.

Pogodak Griezmanna za tri boda Rojiblancosa pogledajte OVDJE (Arenasport)




Tagovi

AlmeriaGetafeLa LigaBorja MayoralBorya MayoralMason Greenwood

Ostale Vijesti