EXPA/ laPresse/ Giovanni Evangelista/EXPA
EXPA/ laPresse/ Giovanni Evangelista/EXPA

VIDEO Moro s Bolognom upisao poraz od Cagliarija, a Pongračić s Lecceom od Lazija, Brekalo igrao za Fiorentinu, Tikvić debitirao u Serie A

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 14.01.24. | 20:15

Toma Bašić je pak pobjedu Biancocelesta odgledao s klupe za pričuvne igrače.

Nogometaši Cagliarija izdignuli su se iz zone ispadanja 2-1 (1-1) domaćom pobjedom protiv Bologne u susretu 20. kola talijanskog prvenstva.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Goste je u prednost doveo Orsolini (24.), no Petagna (31.) je ubrzo potom poravnao na 1-1 da bi nespretni Calafiori (69.-ag) autogolom sredinom nastavka osigurao tri boda domaćima.

Pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Arena Sport)

Cagliari je ovom pobjedom skočio na 16. mjesto sa 18 bodova, jednim više od 17. Verone i 18. Udinesea, dok je Bologona upisala treći negativan rezultat zaredom te je sa 32 boda na šestom mjestu.

Nikola Moro ušao je u igru za Bolognu u 79. minuti.

Ranije u nedjelju je Lazio na Olimpijskom stadionu u Rimu svladao Lecce s minimalnih 1-0 golom Felipea Andersona. S ta tri boda Lazio je stigao na peto mjesto sa 33 boda, koliko ima i četvrta Fiorentina, dok je Lecce 13. sa 21 bodom.

Marin Pongračić odigrao je čitav susret za Lecce, dok je Toma Bašić ostao na klupi Lazija.

Pogodak koji je odlučio pitanje pobjednika pogledajte OVDJE (Arena Sport)

Na čelu je Inter sa 51 bodom, pet manje uz utakmicu manje ima drugi Juventus.

U pretposljednjoj utakmici na današnjem rasporedu Fiorentina i Udinese odigrali su 2-2. Gosti su dvaput vodili, za njih su precizni bili Lovrić (10.) i Thauvin (73.), no domaćin se u dva navrata vraćao u igru te su u konačnici preko Beltrana (55.) i Nzole (87.-11m) došli do jednog boda.

Brekalo je za Fiorentinu igrao do 76. minute kad ga je zamijenio strijelac Nzola, dok je u 90+4. minuti kod gostiju u igru ušao mladi Vatreni Antonio Tikvić kojem je ovo bio debi u Serie A.

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Arenasport)



Tagovi

Nikola MoroMarin PongračićLecceBolognaSerie A

Ostale Vijesti