Photo: Lisa Guglielmi / ipa-agency.net/IPA
Photo: Lisa Guglielmi / ipa-agency.net/IPA

VIDEO Monza porazila prvaka, Brekalo odradio cijelu utakmicu

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 14.05.23. | 17:26

U popodnevnom terminu Serie A odigrane su dvije utakmice.

Novi talijanski nogometni prvak Napoli upisao je četvrti poraz u Serie A ove sezone izgubivši na gostovanju kod Monze s 0-2 (0-1) u susretu 35. kola.

Monza, kojoj je ovo prva sezona u društvu najboljih u klupskoj povijesti, do lijepog skalpa protiv gosta s juga stigla je pogocima Danyja Mote (18) i Petagne (54). Usprkos porazu Napoli je uvjerljivo na vrhu sa 83 boda, 17 više od Intera i Juventusa, dok je Monza skočila u gornji dio ljestvice, na deveto mjesto sa 49 bodova.

Golove s utakmice možete pogledati OVDJE. (Arenasport)

Josip Brekalo odigrao je čitav susret za Fiorentinu te je pogodio vratnicu u 35. minuti u 2-0 (1-0) domaćoj pobjedi protiv Udinesea. Brekalu je to prvi puta otkako je stigao na Artemio Franchi da je odigrao cijelu utakmicu, a ukupno je za Viole odigrao devet utakmica, dok je u prvom dijelu sezone za Wolfsburg nastupio šest puta. Golove za ljubičaste postigli su Castrovilli (7) i Bonaventura (90).

Osma Fiorentina ima 49 bodova, tri više od Udinesea koji je na 11. mjestu.

Golove s utakmice možete pogledati OVDJE. (Arenasport)

Spomenimo kako u pretposljednjoj utakmici dana Bologna i Roma odigrali utakmicu bez pogodaka, a Nikola Moro je za domaću momčad igrao od 69. minute.



Tagovi

Josip BrekaloSerie ANapoliFiorentinaMonzaUdinese

Ostale Vijesti