REUTERS/Fabrizio Bensch
REUTERS/Fabrizio Bensch

VIDEO Modrić koji tješi uplakanog Rodryga postao je viralan, otkriveno i što mu je rekao

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 10.12.22. | 16:11

Nakon sinoćnje utakmice bilo je puno emocija

Education City stadion bio je sinoć u večernje sate mjesto velike sreće za Hrvatsku i ogromne tuge za Brazil. Nakon što je Hrvatska prošla u polufinale Svjetskog prvenstva, Brazilci su kao pokošeni pali na travnjak i počeli plakati, a onda su naši igrači pokazali svoju veličinu.

Išli su utješiti protivnike, a najviše je pozornosti privukao Luka Modrić koji ih je tješio nekolicinu, a posebno Rodryga.

"Ajde, ovo će te ojačati. Svatko radi pogreške. Postat ćeš jači. Volim te, glavu gore", govorio je Luka uplakanom Rodrygu, a video te situacije obišao je cijei svijet i postao viralan.

Modrić je kasnije za Marcu rekao:

“Nastojao sam ga ohrabriti. Žao mi je zbog njega, ali zadovoljan sam zbog pobjede svoje zemlje”, rekao je Modrić, a potom su se novinari dosjetili kako je brzilski igrač Modrića prozvao svojim ocem.

“Jednom, kada smo pričali o mom ocu, Modrić je saznao da je moj otac samo godinu dana stariji od njega. Začudio se, te me upitao: ‘Samo godinu dana? Onda me, dakle, trebaš poštovati jer bih ti ja mogao biti otac'. Od tada me počeo zvati ‘sine’ a ja njega ‘tata’”, ispričao je Rodrygo jednom prilikom u Madridu u obraćanju medijima.



Tagovi

Luka Modrić

Ostale Vijesti