REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria

VIDEO Milan slavio kod Rome, Rafael Leão izveo novu magiju

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 01.09.23. | 23:10

Portugalac je počastio navijače još jednim sjajnim pogotkom.

Nogometaši Milana nastavili su savršeni niz na startu nove sezone talijanske Serie A, u 3. kolu, u gostima, pobijedili su Romu 2-1.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Milan je na Olimpicu poveo već u devetoj minuti kada je francuski napadač Giroud bio miran i precizan kod izvođenja jedanaesterca. Po Romu je koban bio i početak drugog poluvremena jer je Milan u 48. minuti povećao na 2-0.

Sjajan je pogodak postigao Rafael Leao koji je sa suparnikom na leđima, gotovo pa ležeći, potegnuo iz poluvoleja loptu i pogodio za 2-0.

Rimljani su nadu dobili u 61. minuti kada je igrač Milana Tomori dobio drugi žuti karton i potom su krenuli domaći napadi. Ušao je u igru i Romelu Lukaku, ovoljetno pojačanje Rome, koji je debitirao za svoj novi sastav.

Golove s utakmice možete pogledati OVDJE (Arenasport)

No, do kraja je Roma uspjela tek smanjiti rezultat, u 92. minuti je mrežu Milana pogodio Spinazzola. Milan tako ima maksimalnih devet bodova nakon tri kola, dok je Roma bez pobjede i ovo joj je bio drugi poraz.

Subotnji raspored donosi utakmice Bologna - Cagliari, Udinese - Frosinone, Atalanta - Monza i Napoli - Lazio, dok se u nedjelju sastaju Inter - Fiorentina, Torino - Genoa, Empoli - Juventus i Lecce - Salernitana.

(Hina)


Tagovi

Serie AMilanRomaRafael LeaoOlivier GiroudLeonardo Spinazzola

Ostale Vijesti