REUTERS/Alessandro Garofalo
REUTERS/Alessandro Garofalo

VIDEO Milan preokretom do velike pobjede protiv PSG-a, Atletico zabio šest komada, Pepe za povijest, Gvardiol sudjelovao kod gola u uvjerljivom slavlju Građana

uto. 07.11.23. | 23:00

Sjajna večer u Ligi prvaka!

Ovog utorka nije nedostajalo uzbuđenja u Ligi prvaka. Nakon što su u ranijem terminu snage odmjerili BVB i Newcastle (2-0) te Šahtar i Barcelona (1-0), pred nama je bilo novih šest utakmica u kojima smo vidjeli polovičan uspjeh hrvatskih nogometaša.

Sve pogotke s prve dvije utakmice pogledajte OVDJE

Joško Gvardiol i Mateo Kovačić (Man City) pronašli su put do pobjede na domaćem terenu protiv Young Boysa (3-0), dok je pred Feyenoord Luke Ivanušea minimalno poražen u Rimu od Lazija. Kod Građana je opet sjajan bio dvostruki strijelac Haaland, dok valja naglasiti kako je Gvardiol sudjelovao kod drugog pogotka svoje momčadi. Joško je odradio svih 90 minuta, dok je Mateo u 80. minuti svoje mjesto na terenu prepustio Dokuu.

Najočekivanija utakmica dana je svakako bila ona na San Siru gdje su snage odmjerili Milana i PSG. Gosti su poveli preko Škriniara, ali se domaćin vratio u igru preko Leaa, a onda u nastavku i preokrenuo preko sjajnog Girouda.

Utakmicu je obilježilo konstantno vrijeđanje Donnarumme na golu PSG-a kojem navijači nikako ne mogu oprostiti što ih je prije dvije godine napustio potpuno besplatno te karijeru nastavio u Parizu. Spomenimo kako su na utakmici, između ostalih, bili David Beckham, Paolo Maldini i Thierry Henry, a prekrasno je bilo vidjeti i koreografiju domaćih navijača koji su zaista učinili ovu utakmicu posebnom.

Milan - PSG 2-1

Strijelci: 0-1 Škriniar (9., Marquinhos), 1-1 Leao (12., Giroud), 2-1 Giroud (50., Hernandez)

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Arenasport)

Od ostalih utakmica spomnimo kako je Atletico zabio čak šest pogodaka Celticu. Škoti danas nisu imali nikakve šanse na Metropolitanu, ali ogled je prelomio crveni karton Maede na sredini prvog poluvremena. Po dva pogotka zabili su Grizemann i Morata, s tim da su oni Francuza 'zrno' oku ugodniji.

Zvezda je na Marakani izgubila 1-2 od RB Leipziga te se na taj način oprostila od Lige prvaka. Gubili su 0-2, onda je Kanga u 81. zabio za 1-2 što im je dalo kakvu-takvu nadu, no Nijemci su se ipak uspjeli obraniti.

Spomenimo kako je Lazio upisao minimalnu pobjedu protiv Feyenoorda (45+1., Immobile) na Olimpicu, a Luka Ivanušec je za goste ušao u igru u 74. minuti. Porto je pak s 2-0 bio bolji od Antwerpa, a 40-godišnji Pepe, koji je u 90+1. postavio konačan rezultat, od danas je najstariji strijelac u povijesti Lige prvaka.

Tekstualni prijenos:


Tagovi

Liga prvakaTekstualni prijenos uživouživo

Ostale Vijesti