REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria

VIDEO Milan na engleski, a Atalanta na nizozemski pogon stigli do pobjeda, Hviča se probudio, Sassuolo iznenadio Inter!

Vrijeme Čitanja: 3min | sri. 27.09.23. | 20:50

Bez iznenađenja u Serie A

Iako je momčad sa Sardinije prva došla do vodstva, nogometaši Milana danas su upisali 3-1 rutinsku pobjedu protiv Cagliarija u 6 .kolu Serie A. Luvumbo je na asistenciju kapetana Nandeza (29.) poentirao za 1-0, ali su onda do poluvremena Rossoneri uspjeli okrenuti rezultat preko Okafora (40.) i Tomorija (45.). Konačan rezultat u drugom djelu postavio je Loftus-Cheek koji je u 60. bio precizan nakon asistencije Pulišića.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Rossoneri su tako nakon pomalo sramotnog poraza od gradskog rivala Intera (1-5) prvo upisali remi u Ligi prvaka protiv Newcastlea (0-0), da bi sada vezali dvije pobjede u Serie A budući da su prije ovog ogleda s 1-0 bili bolji od Verone.

A kako je Verona izubila od Milana minimalnim rezultatom, tako su doživjeli déjà vu i ove srijede kad im je u goste stigla Atalanta. Jedini pogodak na utakmici postigao je Koopmeiners (13.), a njemu je asistirao De Roon.

Mario Pašalić startao je utakmicu na mjestu lažne devetke, a na terenu je bio do 73.minute.

Pogotke s utakmice Cagliari – Milan pogledajte OVDJE (Arenasport)

Pogotke s utakmice Verona – Atalanta pogledajte OVDJE (Arenasport)

S minimalnim rezultatom slavio je i Empoli protiv Salernitane, a ključan trenutak utakmice dogodio se u 34. minuti kad je Baldanzi poentirao na dodavanje Cancellierija. Kod gostiju je Bradarić bio u igri do 83. minute.

Pogodak s kojim je Empoli stigao do sva tri boda pogledajte OVDJE (Arenasport)

U kasnijim utakmicama na današnjem rasporedu valja istaknuti rutinsku 4-1 pobjedu Napolija protiv Udinesea. Glavne dvije priče dana, barem ako ste navijač Napolija, su te da se Osimhen očito 'pomirio' s ljudima iz kluba te da je - što je možda još važnije - Hviča ipak živ! Gruzijac je na današnjoj utakmici prvo izborio kazneni udarac kojeg je realizirao Zielinski, potom je zabio za 3-0 u 74. minuti, da bi onda u 82. asistirao Simeoneu za završih 4-1.

Spomenimo kako je pogodak za 2-0 Napolija zabio Osimhen te da jedini pogodak od igrača u bijelo-crnim dresovima djelo Samardžića.

Sve pogotke pogledajte OVDJE (Areansport)

Inter je pak neočekivano poražen na domaćem terenu od Sassuola! Zeleno-crni su do pobjede došli na krilima Berrardija koji je prvo asistirao za 1-1 u 54. minuti Bajramiju, da bi onda u 63. na asistenciju nesuđenog Vatrenog Toljana okrenuo vodstvo Intera u koje je domaći sastav doveo Dumfries pogotkom u 45+1. minuti.

Spomenimo kako je u redovima pobjedničke momčadi Martin Erlić bio na terenu do 81. minute.

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Arenasport)

U ogledu Lazia i Torina je rimska momčad upisala rutinsku 2-0 pobjedu, a Provedel je ovaj put do izražaja došao 'samo' svojom izvedbom na golu Lazija. Kod Torina je svih 90 minuta odradio Nikola Vlašić, dok Toma Bašić uopće nije konkurirao za pobjednički sastav.

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Arenasport)



Tagovi

MilanAtalantaSerie A

Ostale Vijesti