Screenshot
Screenshot

VIDEO Messi zabio s 25 metara, Inter Miami u finalu Leagues Cupa

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 16.08.23. | 08:14

Novi briljantan potez Argentinca

Inter Miami plasirao se u finale Leagues Cupa, nakon što su u polufinalnom dvoboju na gostovanju bili bolji od domaće Philadelphije Union s čak 1-4. Momčad s Floride do pobjede su predvodili bivše zvijezde Barcelone – Leo Messi i Jordi Alba, strijelci drugog i trećeg pogotka za Inter.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

No, krenimo redom. Inter je u vodstvo došao već u 3. minuti pogotkom iskusnog napadača Josefa Martineza iz Venezuele. Vodstvo je povećao Lionel Messi u 20. minuti. Čudesni Argentinac primio je loptu na 40 metara od protivničkog gola, sjurio se i udarcem s 25 metara svladao vratara Philadelphije. Bio je to već deveti pogodak Messija u tek šestom nastupu za Inter Miami, a stigao je uz to upisati i jednu asistenciju.

Na 3-0 povisio je Jordi Alba u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena i tu je, realno, dvoboj već bio odlučen. Zanimljivo, ovo je prvi puta nakon lipnja 2020. godine da su Messi i Alba zabili u istoj utakmici. Bio je ovo prvijenac albe u dresu Intera, a u dosadašnja četiri nastupa upisao je i dvije asistencije te se. očekivano, počazao kao veliko pojačanje.

U drugom poluvremenu vidjeli smo po jedan pogodak sa svake strane. Iskusni Alejandro Bedoya je u 73. minuti smanjio na 1-3, da bi konačan rezultat od 1-4 u 84. minuti postavio David Ruiz iz Hondurasa.

Inter Miami će u finalu igrati protiv Nashvillea, koji je golovima Surridgea i Picaulta s 2-0 pobijedio meksički Monterrey. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Lionel MessiLeagues CupInter MiamiJordi Alba

Ostale Vijesti