REUTERS/Paul Childs
REUTERS/Paul Childs

VIDEO Messi je zabio iz penala, jesu li Francuzi oštećeni?

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 18.12.22. | 16:23

Karma je zeznuta stvar...

Argentina i Francuska bore se za titulu svjetskog prvaka u Kataru, a do vodstva dolazi Argentina golom Lionela Messija iz penala, a 13 minuta kasnije Di Maria je pogodio za 2:0 vodstvo Gaučosa. Velika se borba vodi oko toga da Messi zaradi ovom titulom i konačnu potvrdu epiteta najboljeg sviih vremena. Igrala se 21. minuta kad je Di Maria okrenuo Dembelea na lijevoj strani i ušao u kazneni prostor, a 25-godišnji krilni napadač Barcelone nije odustao i naivno ušao u duel za Argentincem koji to iskusno koristi i pada u kaznenom prostoru.

REUTERS/Molly DarlingtonREUTERS/Molly Darlington

Za poljskog suca Marciniaka nije bilo dvojbe i odmah je pokazao na bijelu točku. O odluci nećemo puno diskutirati, već se javljaju oprečna mišljenja da je diskutabilna i da se trebao uključiti VAR te da su Francuzi oštećeni. Vjerojatno ćemo o tome čuti više na poluvremenu i nakon utakmice od sudačkih eksperata, a mi ćemo dodati samo da je karma zeznuta stvar prisjećajući se prošlog finala Svjetskog prvenstva.

Situaciju koja je prethodila jedanaestercu i Messijev pogodak pogledajte OVDJE.

Kako smo rekli, karma, nakon jedanaesterca Argentinci su poveli s 2:0 nakon prekrasne akcije. Messi je dodao za Alvareza koji pronalazi MacAllistera na desnoj strani, a on na drugoj stativi dodaje Di Mariji koji zabija za povećanje vodstva Argentine.


Tagovi

Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.

Ostale Vijesti