REUTERS/Eric Gaillard
REUTERS/Eric Gaillard

VIDEO Marseille skoro cijelu utakmicu imao igrača više, Monaco izvukao bod

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 27.01.24. | 23:04

Derbi 19. kola Ligue 1 završio je bez pobjednika

Olympique Marseille je na prijelazu iz 2023. u 2024. upao u rezultatsku krizu, iz koje niti danas nije uspio izaći, iako su imali veliku priliku. Sastav Gennara Gattusa je u derbiju 19. kola Ligue 1 pred svojim navijačima izvukao samo bod protiv Monaca, upisavši treći uzastopni remi u prvenstvu. Završilo je 2-2 (1-2) iako su gotovo 80 minuta imali igrača više.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Monaco je poveo već u 7. minuti preko Wissema Ben Yeddera, na asistenciju Golovina. No, veselje zbog vodstva nije dugo trajalo jer je samo četiri minute kasnije, u 11. minuti, momčad iz Kneževine ostala s igračem manje. Čileanac Guillermo Maripan zaradio je izravan crveni karton zbog prekršaja s leđa nad Vitinhom.

Marseille je u 38. minuti stigao do poravnanja, strijelac je bio Pierre-Emerick Aubameyang, ali na poluvrijeme se ipak otišlo s vodstvom Monaca. Ben Yedder je povukao kontru, a mladi Maghnes Akliouche lijepim udarcem po zemlji matirao domaćeg čuvara mreže.

U nastavku, Leonardo Balerdi u 50. minuti postavlja 2-2, ali više od toga Marseille nije mogao. Čak su u samoj završnici imali dva igrača više, nakon što je Denis Zakaria u 87. minuti dobio drugi žuti karton, ali nije to bila večer domaćina. (I.M.)

Golove s utakmice pogledajte OVDJE (Arenasport)


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ligue 1MonacoMarseilleOlympique Marseille

Ostale Vijesti