REUTERS/Yves Herman
REUTERS/Yves Herman

VIDEO Marco Asensio ima novi klub, nakon osam godina napustio je Real Madrid

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 06.07.23. | 14:13

Španjolski reprezentativac je u novom klubu predstavljen isti dan kad i Milan Škriniar

Nema navijača PSG-a baš na svakom koraku, ali oni malobrojni koji su oduvijek podržavali klub iz francuske metropole danas neće skidati osmjeh s lica. Nakon što je ujutro potvrđen dolazak Milana Škriniara, u 14.00 stigla je objava kako je novi igrač Parižana postao španjolski reprezentativac Marco Asensio!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Luis Enrique stigao je jučer, Škriniar i Asensio danas, a samo po sebi nameće se pitanje – što to navijače PSG-a očekuje sutra!?

Iako su dosad veliki novac plaćali na odštete, Slovak i Španjolac stigli su u klub besplatno. No, kako to obično biva, budući da Parižani nisu morali platiti odštetu, onda su vjerojatno morali ‘podebljati’ naknade za agente, baš kao i bonuse koje će igrači dobiti po potpisu ugovora. Nije to neuobičajen modus operandi u svijetu nogometa, baš naprotiv…

Asensio se najbolje snalazi na mjestu desnog krila, ali po potrebi može zaigrati i kao polušpica, odnosno drugi napadač. U dresu Real Madrida, čiji je član bio od 2015.godine kad je stigao u klub za svega 3.9 milijuna eura iz Mallorce, je skupio 286 nastupa, 61 pogodak i 32 asistencije, a pritom je osvojio velikih 17 trofeja.

Na SP-u u Kataru je igrao u svim utakmicama La Roje, baš kao što je bio važan kotačić reprezentacije u Final Fouru Lige nacija u kojem je Španjolska otišla do kraja.

S PSG-om je Španjolac potpisao trogodišnji ugovor, a prema neslužbenim informacijama godišnje bi trebao uprihodoti između 10 i 11 milijuna eura.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Milan SkriniarMarco AsensioReal MadridParis Saint-GermainPSG

Ostale Vijesti