VIDEO: Majstorska reakcija Rakitića, Piquea i Busquetsa kod Messijevog slobodnjaka

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 05.03.18. | 08:57

Zanimljiva strategija igrača Barcelone.

Barcelona je jučer svladala Atletico Madrid i došla na milimetar do 25. naslova prvaka Španjolske. Iako je do kraja ostalo još 11 kola, Barcelona ima osam bodova više od Atletico Madirda, ali i puno lakši raspored do kraja sezone. Tako da je pobjedom u derbiju Blaugrana došla vrlo blizu naslovu.

 

 

A pobjedu im je donio tko drugi nego Leo Messi. Sjajni Argentinac vanserijski je izveo slobodnjak i matirao Jana Oblaka za jedini pogodak na utakmici. No, je li pobjedu Barci donijela samo Messijeva majstorija?

Kamere španjolske nogometne lige, poznate po tome da snimaju svaki detalj utakmice, „uhvatile“ su Sergia Busquetsa kako raspoređuje Ivana Rakitića i Gerarda Piquea u živi zid prilikom Messijevog slobodnjaka.

Iz snimke je vidljivo kako je Barcelonin trojac skratio vidno polje Oblaku i otežao mu branjenje ionako teško branjivog slobodnjaka.

 

 

Barceloni je pobjedu ponovno donijela Messijeva individualna kvaliteta, ali ni u ovoj situaciji Argentinac ne smije zanemariti pomoć koju je imao u vidu svojih suigrača.

(Foto: Reuters)

 


Tagovi

Sergio BusquetsIvan RakitićLionel Messi

Ostale Vijesti