Screenshot Sportklub
Screenshot Sportklub

VIDEO: Majerov hladnokrvni prvijenac za vodstvo Vukova, čim ga je Kovač izvadio domaćin uveo Belju pa preokrenuo

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 28.10.23. | 16:45

Hrvatski reprezentativac realizirao je kazneni udarac

Lovro Majer postigao je svoj prvi gol za Wolfsburg u utakmici 9. kola Bundeslige koja se igra u Augsburgu gdje su gosti iz Vučjega grada na poluvremenu vodili 2-1.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Hrvatski reprezentativni vezist se klubu čiju momčad vodi Niko Kovač pridružio ovog ljeta, a pogodak je zabio iz kaznenog udarca u 45. minuti, hladnokrvno po zemlji.

Pogledajte ga OVDJE (Sportklub).

Prethodno je Augsburg poveo golom Tietza (17.), a izjednačio je Wind (35.) na kraju akcije u kojoj je par trenutaka ranije Majer srušen u domaćem kaznenom prostoru. Činilo se kako je naš reprezentativac zaustavljen prekršajem, ali lopta se odbila na nogu Winda koji je zatresao mrežu pa je tako intervencija VAR-a postala nepotrebna.

U drugom poluvremenu domaći su napravili preokret i pobijedili 3-2. Majera je Kovač zamijenio u 74. minuti, u 78. je za domaće ušao Dion Drena Beljo, u 79. Bornauw zabio autogol za 2-2, a u 81. Engels pogodio za 3-2, Beljo je u 85. javno opomenut…

Dodajmo da Andrej Kramarić, kao što je poznato, zbog ozljede mišića nije konkurirao za nastup u pobjedi momčadi Hoffenheima u Stuttgartu 3-2 (VIDEO - Sportklub) a iz istog razloga je i Josip Juranović propustio susret Union Berlina koji je izgubio sa 0-2 kod Werdera u Bremenu (VIDEO - Sportklub). (ri)




Tagovi

WolfsburgAugsburgBundesliga

Ostale Vijesti