Screenshot Sportklub
Screenshot Sportklub

VIDEO Majer zabio za prvu pobjedu Vukova nakon 11 kola, Bayer ponovno uskrsnuo u nadoknadi

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 30.03.24. | 17:53

Zanimljivo subotnje popodne u Bundesligi

Nakon 11 sušnih kola i smjene Nike Kovača, pod vodstvom novog trenera Ralpha Hasenhüttla nogometaši Wolfsburga uspjeli su pobijediti i to u Bremenu Werder koji je imao četiri poraza zaredom. Završilo je 0-2, a drugi pogodak za goste zabio je hrvatski reprezentativac Lovro Majer nakon protunapada u 84. minuti (VIDEO – Sportklub).

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Vodeći pogodak za goste postigao je Lacroix nakon kornera u četrvtoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena (VIDEO). Prije toga, u 43. minuti, isključen je domaći branič Jung, zbog prekršaja kao zadnji čovjek, a spomenuti Lacroix napravio je isto u 76. minuti i otad je brojčano stanje na travnjaku bilo ponovno izjednačeno. Lovro Majer ušao je u 60. minuti, a u 84. majstorski zabio za 0-2 i - sretan Uskrs svom klubu.

Ovom pobjedom Vukovi su nakon 27 kola Bundeslige ostali 14., ali primakli su se na bod Heidenheimu i Union Berlinu koji imaju po bod više.

Kad već spominjemo Uskrs, vodeći Bayer Leverkusen ponovno je ustao iz mrtvih i preokretom u sudačkoj nadoknadi slavio 2-1 pobjedu protiv Hoffenheima, zadržavši neporaženost te prednost pred Bayernom. Goste je u vodstvo doveo Beier u 33. minuti, naš Andrej Kramarić igrao do 58., a preokret je uslijedio po sad već ustaljenom običaju u zadnjim minutama: prvo je u 86. minuti u igru ušao naš Josip Stanišić, posuđeni igrač Bayerna, u 88. je Andrich nakon uigrane akcije nakon kornera izjednačio, a u prvoj minuti nadoknade je Patrik Schick nakon akcije po desnoj strani u kojoj je sudjelovao i Stanišić zabio za 2-1 (VAR je presudio da nema zaleđa!) i nova tri boda za momčad Xabija Alonsa. Pogotke pogledajte OVDJE (Sportklub). Ovo je bila 38. utakmica bez poraza Apotekara!

Josip Juranović igrao je od 82. minute za Union Berlin kojega vodi Nenad Bjelica u 0-0 remiju na gostovanju kod Eintrachta u Frankfurtu kod kojeg je Hrvoje Smolčić ostao na klupi. Union je 12. sa 29 bodova, a Eintracht šesti sa 41. (G)




Tagovi

BundesligaLovro MajerAndrej KramarićJosip StanišićWolfsburgBayer LeverkusenUnion BerlinNenad BjelicaRalph Hasenhuttl

Ostale Vijesti