REUTERS/Gonzalo Fuentes
REUTERS/Gonzalo Fuentes

VIDEO Lyon u derbiju začelja upisao novi poraz

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 22.10.23. | 22:54

Nastavila se katastrofalna forma Lyona

U posljednjem susretu devetog kola francuske Ligue 1 igrale su međusobno dvije posljednje momčadi s ljestvice, a Clermont je kao gost pobijedio Lyon 2-1.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Do ove nedjelje bile su to i jedine momčadi bez pobjede, a nakon nedjelje ne tako davno ugledni Lyon ostaje jedina momčad Ligue 1 bez slavlja.

Clermont je prednost od dva pogotka stekao nakon prvih 45 minuta. Cham je bio strijelac u 10., a Magnin u 35. minuti. Cijelo drugo poluvrijeme Lyon je napadao, ali uspio je samo smanjiti. U 52. minuti autogol je dao Ogier, no ni do boda Lyon do kraja nije uspio doći.

Golove s utakmice možete pogledati OVDJE (Arenasport)

Hrvatski nogometaš Dejan Lovren odigrao je cijelu utakmicu za Lyon, dok je Duje Ćaleta-Car ostao na domaćoj klupi za pričuve.

Ranije danas, nogometaši Monaca vratili su se na vrh ljestvice nakon što su na domaćem terenu pobijedili Metz 2-1. Za Monaco susret nije dobro počeo jer je već u četvrtoj minuti Camara pogodio za 1-0 gostiju. U ostatku utakmice u junaka se premetnuo ruski nogometaš Aleksandr Golovin koji je zabio dva gola za preokret. Pogađao je u 42. i 55. minuti za šestu ligašku pobjedu Monaca ove sezone.

Monaco ima bod više od druge Nice, dok je Metz ostao nisko, na 16. mjestu ljestvice.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)


Tagovi

Ligue 1Olympique LyonLyonClermon Foot

Ostale Vijesti